Zanzibár, Madagaszkár, vagy Kenya (Diani Beach), szilveszterre?
Ujevkor szeretnenk elutazni a fenti helyek valamelyikere. Tudom ilyenkor minden dragabb, viszont mi ilyenkor erunk ra.
Nem voltunk meg Afrikaban.
Hasonlo arban vannak, tehat az a kerdes, melyik eri meg a legjobban? Nem vagyunk turazosak, az lenne a lenyeg hogy feher homok, palmafak, tiszta szep viz, es strandido legyen. Melyiket ajanlanatok?
Zanzibárt semikképpen. Afrika a hobbim ás egyben a munkám is. Zanzibár bár elég turistacsalogató, rengeteg rosszalló pillantással fogtok találkozni. Nemigazán vannak oda a külföldiekért.
Madagaszkár a legjobb választás. Mármint ezen három közül. Járványügyileg nem vészes annyira, mint azt az előttem szóló leírta. Bár tény, nem is kockázatmentes, ebben igazat adok.
Kenya nem rossz választás, de hasonló az eset, mint Zanzibárral. Bár az emberek itt kedvesek, de egyre nagyobb mértékeket ölt a külföldiek utálata.
Szóval ha csak ebből a háromból akartok választani, akkor ln Madagaszkárt javaslom.
Bár ha megfontoltok egyéb helyeket is, akkor még Angolát és Mozambikot tudom ajánlani a figyelmetekbe. A többinél jobb választás a legtöbb szempontból és kulturálisan is "jobban" megismeritek afrikát, mint a többi helyen.
Viszont, ha csak a tengerpart miatt mentek, akkor igazán felesleges. Mert az van közelebb is. Őszintén megmondom, hogy csak a tengerpart miatt nem éri, és némileg (a kultúra teljes mellőzése miatt) ostobaság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!