Van itt olyan, aki járt már Dél-Afrikában vagy esetleg ott él?
Én négy alkalommal voltam, üzleti úton ès turistaként.
Kérdès, mire vagy kívàncsi.
Harmadik vagyok, 81%, hidd el, hogy megfordultam párszor Johannesburgban, ha te most nem ott ész, könnyen lehet, hogy az utóbbi években nálad többször is. Nyilván vannak olyan külvárosi részek, ahol a magyar átlagnál jóval magasabb az életszínvonal, de van ilyen Kalkuttában is. Európai szemmel nézve viszont teljesen élhetetlen a hely, legalábbis nagyvárosként, mivel a CBD-ben és a környéken sétálgatni konkrétan életveszély lenne, pár kivételtől eltekintve. És Sandton valóban más, de ott meg a kultúra kb nulla, mesterségesen felhúzott városközpont plázákkal. Ezzel szemben a CBD és Hillbrow iszonyat érdekes építészetileg, de az említett okok miatt ezt sajnos nem lehet élvezni. Az egyetlen városrész, ami tetszett, az az, ahol a 7de laant forgatják, bár ez se hagyott túl mély nyomot bennem, mert már nem emlékszem, hogy hívják.
Kérdező, ettől függetlenül nagyon megéri Dél-Afrikába menni, csak lehetőleg ne Johannesburgba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!