Járt már valaki Afrikában? Ha igen, melyik országban? És milyen volt?
Kontinentális Afrikában Dèl-Afrika, Szvàziföld, Tunèzia.
Szigeteken : Réunion, Mauritius, Madagaszkàr
Èn nagyon szeretem Afrikát, szerintem különleges és èrdekes kontinens.
Szvàziföld volt az abszolút kedvenc.
Én nő vagyok, csalàddal (férj + 3 éves gyerek) mentem a legtöbb helyre, kivéve Mauritius, Madagaszkàr, meg a Dèl-Afrika, ahova mennem kellett párszor munka miatt is.
Réunionon lakom eleve. Mauritiusra gyakran át jell ugranom a munka miatt, van hogy egyedül is (reggel megyek, este jövök).
Dél-Afrika tud kicsit gàzosabb lenni, de ott mindig taxiztam mindenhova, nem lett semmi bajom.
Madagaszkàron max nappal mászkáltan egyedül, este sosem.
az a véleményem, hogy nő ne menjen Afrikába egyedül, vagy több lány együtt. "szabadpréda" és nem Shakespeare szonettekkel udvarolnak. De amúgy birom a feketéket, egyik előző életemben én is fekete srác voltam a Karib szigeteken, több fekete sráccal vagyok kapcsolatban Facebookon.
Kb 20-30 éve voltam gyerekfejjel turistaként Kenyában. Állatos szafarira valamiért nem mentünk, csak folklór körútra. Fekete gyerekek iskolájában jártunk, énekeltek nekünk. Jól megnézték a kis fehér gyereket (én). Kis busszal vittek minket a vörös utakon. Tengerparton voltunk sokat, meg a szálloda területén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!