Járt már valaki Afrikában? Ha igen, melyik országban? És milyen volt?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 13:51
11/12 anonim válasza:
En Johannesburgban nottem fel. 5 eves koromba koltoztunk ki szuleim munkaja miatt majd 11 eves koromba jottunk vissza mert anyukam nem
birta azt a kerites mogotti eletet. Egyebkent szep hely nagyon es nem annyira veszelyes csak rossz, hogy a 150 meterre levo boltba is autoval kell menni. Ja es a hazunk 2 meteres aramkeritessel volt korbeveve+generator aramszunet esetere. Mai napig minden nyaron ott vagyok mert meg vannak ott rokonaink.
12/12 anonim válasza:
Zöld-foki szigeteken,azon belül Sal szigetén.
Érdekes volt és szép a tengerpart meg 1-2 faluban voltam ott,hangulatosak voltak de a táj gyakorlatilag sivatag így nem éri meg csak a szigetre menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!