Öltözködés Egyiptomban?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek Egyiptomba nyaralni (Hurghada) és azt hallottam hogy nem igazán illik, esetleg nem is biztonságos nőként "lengén" öltözködni. Gondolok itt az ilyen hasmuatatós pólókra és hasonlókra. Ez tényleg így van? Vagy azért a turisták úgy szoktak öltözködni ahogy azt általában otthon is teszik?2017. jún. 7. 11:31
11/12 anonim válasza:
Egyiptom azért nem Irak, de nekem van egyiptomi ismerősöm, és tudom, hogy azért ott is élnek még bizonyos hagyományok. Nem gondolom, hogy ott teljesen el kellene takarnod magad, ők sem teszik, de én felvennék valami lenge rucit, ami eltakarja a hasam, meg a combom. Persze, ha a túristaútvonalon közlekedsz, nem lehet bajod.
12/12 anonim válasza:
Mikor mész?
Voltál esetleg már?
Lenne pár kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!