Hogyan kerülhető el a hírhedt egyiptomi hányós fo. S gyomorrontás?
9.-s mondjuk onnan hogy még a CDC (amerikai egészségügyi szervezet) szerint is Kairóban és csak ott iható a csapvíz mert erősen klóros, a klór megöl minden kórokozót. Mi elég sokat járunk expedíciós jellegű utakra, ahol pocsolyákból, szennyezett folyókból stb szerezzük a vizünket, szerinted mivel fertőtlenítünk? klórtablettával
A sok idióta pálinkával fertőtlenítőnek meg annyit hogy bármilyen alkohol 70% alatt alkalmatlan bármilyen fertőtlenítésre, a max 52 fokos pálinka xarra sem jó és nem azért nem betegszenek meg mert vedelnek hanem mert a víz mégsem annyira fertőző, jó az immunrendszer vagy csak szerencséjük van.
Előző, mondjuk én nem Kairóban élek, de itt is tiszta klór a víz (a hajamat tönkre is vágja rendesen). Ettől függetlenül van olyan, hogy ránézésre még csak nem is fürödnék benne...
Kairóban én csak a repteret látogatom, de sosem lenne gusztusom ott sem csapvizet inni. Emellett senkinek sem tanácsolnám. Egyiptomban elég nagy a veseelégtelenségben szenvedők száma, a szennyezett ivóvíznek köszönhetően.
Ha nekem nem hiszel, nézz szét a neten. Olvasd el pl. ezt:
ki az a hülye aki jégre teszi a vajat meg a felvágottat?:D
az evőeszközök is vízzel vannak elmosva, abból nem lehet baj?
a német nyíltvizi úszok vezetője is a Jagert ajánlotta a riói olimpián csak segíthet valamit az alkohol
"Ki az a hulye aki a jegre teszi a vajat meg a felvagottat?" -nezz korul a mediterran hotelek nagy reszeben, igy csinaljak.
De nemcsak ezekben az orszagokban.
Del-Afrikaban pl az 5 csillagos Sheratonban is igy volt.
De legkozelebb ha ilyen helyen jarok, majd lefotozom a svedasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!