Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Milyen munkalehetőségek...

Milyen munkalehetőségek vannak Afrikában?

Figyelt kérdés
Egyetemet/főiskolát kéne választanom. És Afrika az a hely, ahol minden vágyam, hogy élhessek. Lehetőleg Zambia, Zimbabwe, Botswana. tehát az ilyen tipikus afrikai,safari-s,rendes körfalus tájak. Mindegy, hogy mi, de legszívesebben egészségügyben dolgoznék. Van olyan foglalkozás, ami ott hasznos?
2010. ápr. 18. 18:47
 1/10 anonim válasza:
100%
Afrikanisztika szak. Egyébként Afrikában érettségivel rendelkező embert is alkalmaznak tanítónak. Én is imádom Afrikát, jártam is már Kelet-Afrikában, barátnőm többször Nyugat-Afrikában. Tapasztalataink is vannak már erről.
2010. ápr. 18. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja olvastam a következőt, talán érdekel:

[link]

2010. ápr. 18. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2. valaszolo, ez a cikk valami nagyon durva....plane ha igaz....

Latom megirva a CV-m, tapasztalat: nulla....

majd behivnak egy allasinterjura, es megkerdik, miert erzem ugy, hogy en lennek a legalkalmasabb az allas betoltesere: Kerem szepen, igaz nincs nagy tapasztalatom benne, de van bennem annyi elhivatottsag, hogy ezt a munkat maximalis odaadassal vegezzem...

Fejvesztve menekulnek innen....talan szoszerint?

2010. ápr. 18. 21:46
 4/10 A kérdező kommentje:

1.-nek nagyon köszönöm :) de bölcsészetre nem nagyon szeretnék járni.

ha megkérdezhetem, milyen tapasztalaitok vannak onnan? érdemes tényleg kimenni? kint élni?

előre is köszi :)

2010. ápr. 19. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nover/apolo/angol es/vagy fracia tanar, varrono-tanar (nemtudom mi erre a pontos szakmai kifejezes), szamitastechnika tanar, es mindenfele mesterek, mint pl asztalos, villanyszerelo stb... ezekkel dolgozhatsz es tanithatsz is.

En azt javaslom neked, hogy eloszor menj ki "korulnezni", pl humanitarius utra vagy onkentesnek mondjuk fel-egy evre aztan utana mar egy kis tapasztalattal nekivaghatsz!

Sok szerencset es remelem megtalaod, amit keresel! :)

Udv

xxx

2010. máj. 24. 00:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi utsó.. :D persze tervezem h kimegyek körülnézni..

csak még nem vagyok 18 ugyhogy nehézkes. meg sok pénz. de köszi a választ hasznos volt :D :) :)

2010. máj. 24. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"utso" vagyok :)

nezzel korbe neten sok helyen 16 eves kortol is mehetsz mar onkenteskedni! Dolgozol, diakmunkazol, sporolsz aztan kimesz fel evre es meglatod. Ha nem mennel vissza, akkor is megerte, eletre szolo elmeny lesz amit meg az unokaidnak is meselsz majd! :)

Sok szerencset!

udv

2010. jún. 8. 00:29
 8/10 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező:) Te vagy az első ember aki ugyanugy van Afrikával, mint én:)Imádom azt a helyet, annak ellenére, h még életemben nem jártam ott, de tudom, előző életemben( ha van ilyen) akkor ott életm:) és minden vágyam, h kiköltözzek és vmi szafarin dolgozhassak, vagy valami rezervátumban nagymacskákkal.Én most leszek 18 és még 25 éves korom előtt ki szeretnék menni pl önkéntesnek, az egyetem befejezése után pedig kiköltözni:) Bocsi, h a kérdésedre nem válaszoltam, de ezt meg kellett osztanom veled:)
2011. febr. 19. 23:08
 9/10 A kérdező kommentje:

"Utolsó" ! :)

Annyira jó, hogy találtam még egy valakit, aki így gondolkodik. Énis minél hamarabbb szeretnék kimenni, csakhát orvosira szeretnék járni, és aztán az Afrikai-magyar egyesület munkatársa lenni, szóval nekem több ideig fog tartani.. Ezzel énis így vagyok, mintha ott éltem volna előző életemben. Átérzem a szavanna csendjét és veszélyét innen is, és imádom a városok rendetlenségét és szabálytalan közlekedését. Mindent :) :D

2011. márc. 12. 17:01
 10/10 anonim válasza:
Én is orvosira készülök...jobbanmondta állatorvosira, persze azt is 25 éves korom korul fogom befejezni, de nyáron 1-2 honapra ki szeretnék menni. Örültem neked:)
2011. márc. 17. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!