Milyen munkalehetőségek vannak Afrikában?
2. valaszolo, ez a cikk valami nagyon durva....plane ha igaz....
Latom megirva a CV-m, tapasztalat: nulla....
majd behivnak egy allasinterjura, es megkerdik, miert erzem ugy, hogy en lennek a legalkalmasabb az allas betoltesere: Kerem szepen, igaz nincs nagy tapasztalatom benne, de van bennem annyi elhivatottsag, hogy ezt a munkat maximalis odaadassal vegezzem...
Fejvesztve menekulnek innen....talan szoszerint?
1.-nek nagyon köszönöm :) de bölcsészetre nem nagyon szeretnék járni.
ha megkérdezhetem, milyen tapasztalaitok vannak onnan? érdemes tényleg kimenni? kint élni?
előre is köszi :)
Nover/apolo/angol es/vagy fracia tanar, varrono-tanar (nemtudom mi erre a pontos szakmai kifejezes), szamitastechnika tanar, es mindenfele mesterek, mint pl asztalos, villanyszerelo stb... ezekkel dolgozhatsz es tanithatsz is.
En azt javaslom neked, hogy eloszor menj ki "korulnezni", pl humanitarius utra vagy onkentesnek mondjuk fel-egy evre aztan utana mar egy kis tapasztalattal nekivaghatsz!
Sok szerencset es remelem megtalaod, amit keresel! :)
Udv
xxx
Köszi utsó.. :D persze tervezem h kimegyek körülnézni..
csak még nem vagyok 18 ugyhogy nehézkes. meg sok pénz. de köszi a választ hasznos volt :D :) :)
"utso" vagyok :)
nezzel korbe neten sok helyen 16 eves kortol is mehetsz mar onkenteskedni! Dolgozol, diakmunkazol, sporolsz aztan kimesz fel evre es meglatod. Ha nem mennel vissza, akkor is megerte, eletre szolo elmeny lesz amit meg az unokaidnak is meselsz majd! :)
Sok szerencset!
udv
"Utolsó" ! :)
Annyira jó, hogy találtam még egy valakit, aki így gondolkodik. Énis minél hamarabbb szeretnék kimenni, csakhát orvosira szeretnék járni, és aztán az Afrikai-magyar egyesület munkatársa lenni, szóval nekem több ideig fog tartani.. Ezzel énis így vagyok, mintha ott éltem volna előző életemben. Átérzem a szavanna csendjét és veszélyét innen is, és imádom a városok rendetlenségét és szabálytalan közlekedését. Mindent :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!