Egyiptomba fogok menni hamarosan és félek hogy megölnek?
Figyelt kérdés
Egyiptomba fogok menni hamarosan és félek hogy megölnek mert ugye tudom hogy háborúznak Afrikában. Szüleimmel mennék mert apukámnak a munkája miatt ki kell mennie 1 hétre és így én is mennék anyával.Van okom félni? 5 csillagos szállodába leszünk de mégis félek. 14/L2015. okt. 8. 14:37
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy holnap az utcan olnek meg Magyarorszagon, mert ugye azt tudod hogy gyilkosok is vannak koztunk..
Nem erdemes rettegni, apad csak nem olyan hulye hogy haborus ovezetbe vigye a csaladjat.
2/9 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, ne menj. Arra az 1 hétre elmész mamádékhoz.
3/9 anonim válasza:
Ezek az 5*-os szállodák valóban nagyon veszélyesek. :)
De valószínűleg - korodnál fogva - akkor teszed a legjobban, ha elmész, a lehető legkevesebbet aggódsz, nem hisztizel, megeszel mindent amit mondanak, és igyekszel sokat tanulni erről a hihetetlenül veszélyes világról.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
"mert ugye tudom hogy háborúznak Afrikában"....dehogy tudod....nem tudsz te semmit....ez alól meg lassan az életkorod sem ad felmentést!!!
6/9 anonim válasza:
Én évente járok Egyiptomba, szerintem jó hely. Apád nem fog veszélyes helyekre vinni. Mondjuk éjjel ne lógj ki egyedül a szállóból bulizni, mert annak esetleg nem lesz jó vége :-) Örülj neki, hogy mehetsz, sok érdekes dolgot fogsz látni :-)
7/9 anonim válasza:
Szerintem nincs mitől tartanod. A munkahelyéről nem küldenék olyan helyre ahol veszélyes. Szerintem semmikép ne hagyd ki!
8/9 anonim válasza:
" félek hogy megölnek mert ugye tudom hogy háborúznak Afrikában" jujj......
9/9 Kései Sirató válasza:
MI többször voltunk Egyiptomban, alapvetően biztonságos, azonban idén nem megyünk, elég nagy a terror veszély. Ugyanakkor kicsi az esélye, hogy épp a ti gépeteket, vagy szállodátokat fogják felrobbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!