Hogy lehet kimenni Afrikába segélyszervezet által?
Régi álmom kimenni Afrika valamely országába egy segélyszervezet által.Mindig is érdekelt az afrikai élet,és az ottani emberek,szokásaik.
Kérdésem,hogyan lehet kijutni ilyen céllal fekete-Afrikába?
#1 Az ISIS nem tartozik a térségbe, a Boko Haram pedig kb. Afrika 0.005%-án van jelen. Tudatlanságodat ne rettegésre, hanem érdeklődésre fordítsd inkább.
OP: Általában ez úgy megy, hogy a segélyszervezet nevében kalapolsz pár hónapot nyugat-európában, összegyűjtöd a saját kiutazásod árát, aztán beszerveznek a kiválasztott lehetőségbe. Nekem számos ismerősöm volt kinn Afrikában 1-2 évet, én is voltam itt-ott, bár nem önkénteskedni.
Ha rendelkezel valami hasznosítható tudással (pl. egy ivókút megtervezése, implementálása, üzemeltetése, vagy bármi olyan technikai dolog amire egy humanitárius szerveztnek TÉNYLEG szüksége van) akkor lényegesen könnyebb és olcsóbb kikerülni. 25 évesen 2-3 év szakmai tapasztalattal lehetsz UNV is.
Digo: a másik témában Egyiptomot pocskondiáztad most meg már egész Afrikát. Megdug.t valami afrikai bennszülött?
Ráadásul totál hülyeségeket beszélsz. Van pár veszélyes ország de nyilván nem oda akar menni a kérdező.
Keress meg segélyszervezeteket, sokkal ki lehet menni akár tanítani, természetvédelemben dolgozni stb.
Kedves utolsó!
Mi ebben az ellentmondás?A polgárháború nagyban formálta ott az embereket,effektíve hozzájárul a szokásaik egy részének kialakulásában is,életvitelüket és életüket pedig teljesen átalakította.Az,hogy meg szeretném ismerni az ottani embereket,és egyben haditudósító is szeretnék lenni,hol zárja ki egymást?
A legtöbb haditudósító úgyis megismerte a tudósítás helyszínén élő embereket,hogy nem is akarta.Gondolom ezt nem kell részletezni.
Na,tehát várom a kifejtést,hogy miért ellentmondásos,ha már ilyen lefitymálóan írtál nekem.
Na,így sokkal korrektebb volt.
Akkor átfogalmazom a dolgot.Ha nem is haditudósítónak mennék,akkor segélyszervezettel,de háborús övezetbe.Nem tudom,hogy olyan van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!