Novemberben hova érdemes utazni?
Jogos, m tényleg nem írtam keretet...:)de azért nem milliós nagyságrendeben gondolkoznék négyünknek.
Voltunk Egyiptomban még gyerekek előtt, de úgy tudom, oda mostanság nem javasolt utazni :(
Tunéziáról, Jordániáról, Marokkóról nagyon megoszlanak a vélemények, ezért gondoltam, hátha kapok vmi jó ötletet, javaslatot :D
Szicília a szívünk csücske, jövőre tervezzük oda az utazást, de vmikor korábban, nem novemberben, m ott sincs strandidő akkor már...vagy tévedek?
Ahogy nézegettem, a 3 közül (Mallorca, Kanári-szigetek és Szicília) talán a Kanári-szigetek a legjobb strandolás szempontjából novemberben, nem?
Aki tud nekem okosat mondani ezzel kapcsolatban, kérem tegye meg :D
Tudtommal a Földközi-tenger déli része is lehűl novemberre 20 fokosra, amiben lehet fürödni, csak nekem már nem igazán kellemes.
A Kanári szigeteknél 23 fokra számíthatsz, ott szept-nov között a legnelegebb az óceán, ennél többre sosem melegszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!