Egyiptom, Hurghada, Iberotel Aquamarine 5* vélemények/ tapasztalatok?
Holnap indul a gépünk Hurghadába, az Iberotel Aquamarine hotelben fogunk lakni. Mi a véleményetek illetve tapasztalatotok róla? Mire ügyeljünk?
Arról hallottam, hogy a jégkockát, csapvizet kerülni kell. De van egy olyan gyógyszer, amit ha 4napon keresztül szedek, 10-12 napig nem kell vigyáznom semmiféle étlere/italra. Ez valóban így van?
A hotelban illetve a városban járt már valaki? Mi a véleménye róla?
Ide mentünk VOLNA... ha a reptéren nem közlik, hogy nincs hely a hotelben... szóval nagyon nem tudok véleményt mondani... azt tudom, hogy a tenger apálykor nagyon eltűnik és elég sokat kell gyalogolni a "sárban" hogy elérd azt a vizet ahol lehet úszni...
A régi város rész elégé "rémisztő" egy európai számára.... rettentően sok a szemét mindenütt, bár Kairóhoz képest nagyon tiszta...
Az újabb/Sekalla vagy Sakalla/ valamivel jobb... de az árusok elégé nyomulnak...
5 csillagos szállodáról van szó szóval hasmenéstől én nem félnék... Mivel szintén 5 csillagos hotelt kaptunk az Iberotel helyett ezért tudom, hogy mindent palackozott vízből csinálnak és elégé figyelnek a higiéniára....
Amit érdemes az Kairó vagy Luxor felkeresése... Kairó inkább a városért éri meg... látni egy 21 milliós várost... ahol nincsenek közlekedési lámpák vagy éppen szabályok, hogy hogyan kell vezetni... ahol négy sávos autó útból csinálnak nyolc sávosat... ahol a szegénység és a gazdagságot csak egy szemét domb választja el... számomra sokk volt, hatalmas élmény... Luxor inkább a történelem és a Núlus miatt éri meg... a Királyok-völgye ahol átérzed a csirke helyzetét a sütőben :D
Jó nyaralást nektek... én szombaton jöttem haza, vissza mennék a 39 fokba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!