Lillyland beach club Hurghada, Tudnátok segíteni?
Recepciósok tudnak angolul. Otthon készitsd elő a kérésedet angolul..legjobb ha nő beszél a recepcióssal, főleg ha szőke és szépen mosolyog, kedves.Mennyit? Azt nem tudom.
Miért irom ezt? Nekem kérésem se volt, csak szőke vagyok...közölte angolul, hogy szép vagyok, visszamosolyogtam és magától a legjobb szobát kaptunk.Kiléptünk a hotelból és ott volt a medence. Azóta én intézem a recepcióst, akárhová megyünk.
Egyiptomban egy kis pénzzel minden megoldható. Viszont én először nem mondanék semmit, csak megnézném milyen szobát kapok. Ha rossz, akkor vissza megyek 10 Euróval és kérem szives intézkedését a recepciósnak. Mi multkor olyan jó szobát kaptunk, hogy csak néztünk. (bár a magyarok közül egyedül mi kaptunk olyat, de akkor is)
Megnéztem Tripadvisoron a szállodát, és elég sok bungalow van ott, szóval valószinüleg oda raknak.
Ha nem tetszik a szoba menj reklamálni, mert eléggé rossz az értékelése az egész szállodának. Nagyon nem másztam bele, de gondolom a szobák miatt is olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!