Mennyire éri meg az all inculsive ellátás Egyiptomban?
Figyelt kérdés
Januárban utazunk egyiptomba. Kinéztem egy szép szállodát és még a neten is jókat írnak róla. félpanzióval még belefér a költségvetésbe, de all inclusive már nem mert az 70 ezer ft pluszt jelent fejenként. Lenne másik szálloda ami beleférne a keretbe és all inclusive. Csak nem tudom, hogy megéri e egyáltalán. Milyenek ott az árak a bárokban? sok mindenért kell a szállodában külön fizetni, ha csak félpanzióval utazunk? pl: törölköző a strandon vagy ilyesmi?2012. okt. 24. 15:50
1/14 anonim válasza:
Az all inclusive a pia miatt éri meg. Annak, aki minden nap sörözget a parton, este meg bepiál, mint a csacsi. Van, akinek ez egy tökéletes szórakozás, nekik éri meg.
2/14 anonim válasza:
70.000-es felárat biztosan nem ér meg az all inclusive.
Mikor mi voltunk félpanzióson, hárman fizettünk a végén összesen kb. 25.000,- Ft-ot az italfogyasztásra 1 hétre.
3/14 A kérdező kommentje:
a 70 ezret én is sokallom. kb abba a 25-be mi volt benne? csak üditö vagyvoltatok koktélozni meg ilyenek is?
2012. okt. 24. 23:45
4/14 anonim válasza:
Főleg üdítő, sör, palackozott víz, talán volt benne koktél is, de pontosan már nem emlékszem.
5/14 anonim válasza:
Csak all inclusive érdemes menni ha nem akarod a wc-n tölteni az egész nyaralást.. még a kezedet is ásványvízzel érdemes megmosni.
6/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, ugye tudod milyen nagy baromságot írtál....?! Mi Kenyába járunk minden télen, de soha nem volt semmi bajunk, pedig volt úgy hogy semmivel nem mostunk kezet.
7/14 anonim válasza:
Nem írt baromságot.
Aki Egyiptomot összekeveri Kenyával, mert szerinte ugyanolyan, az a barom.
A túristák kb 20%-a látogat meg kórházat, pont a helyi vízben terjedő, helyiekre nem, túristákra veszélyes kórokozókkal. Márpedig ebben a vízben mossák meg a gyümölcsöt, amit a kedves vendég elfogyaszt reggelire, vacsorára, ebből a vízből készül a jégkocka, ami a koktélokban köt ki, stb.
8/14 anonim válasza:
Szerintem Te még nem voltál Kenyában...
9/14 anonim válasza:
Ja,és én nem azt írtam hogy a válaszoló barom, hanem baromságot írt. Te pedig önmagad minősítetted!
10/14 anonim válasza:
7-es jól mondja..
a 62%-os pedig egy ... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!