Mennyire gáz/ciki Egyiptomba egyedül utazni?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy most van szabadságom és igazából nincs olyan haverom,akivel szívesen mennék és ki is tudja fizetni az utiköltséget magának :)2012. szept. 14. 15:29
11/15 A kérdező kommentje:
Ahh :) Nem ismerkedni akarok - van mar sajat csaladom :) Csak Ok nem szeretnek ilyen helyekre kirandulni - azaz csak a parton ulest kedvelik,en pedig az aktiv rohangalast :)
2012. szept. 28. 08:56
12/15 anonim válasza:
én is egyedül mentem annó... annyira bejött hogy kint ragadtam vagy öt évre :D
de azért nézz utána hol nem biztonságos most, pl szudáni határ, sinai fsz-sivatagi rész a monostor felé (beduin támadások), kairó egyes részei stb.
a búvárkodást meg hülyeség lenne kihagyni, pláne egyiptomban. az benne a legjobb. ( a történelmi emlékek mellett).
13/15 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor nagyon nem szerencsés arab országba egyedül utazni! Aki picit is ismeri a kultúrát, az tudja, hogy miről beszélek. Onnantól kezdve szabad préda vagy a férfiaknak. A kísérő nagyon fontos. Sok arab ismerősöm van. Ha megtudnák, hogy egy nő egyedül megy, akkor biztosan csak szexelni akar. Ez is szexturizmus része. Komoly zaklatásnak leszel kitéve. Valamilyen csoporthoz csatlakozz és el ne szakadj tőlük!
14/15 A kérdező kommentje:
Na mostanra erett meg a dolog : kedden indulok . Majd beszamolok rola,hogy milyen volt :)
2013. júl. 28. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!