Ha egyiket választhatnátok csak akkor melyik fakultatívra mennétek inkább Egyiptomba? Piramisok vagy királyok völgye? Miért?
igen, utolsó igazad van...a tipikus kérdés.:))
azon agyalunk,h megósszuk a 4 fős társaságot, 2 elmegy Luxorba másik 2 piramisokhoz, és akkor lesz kép meg videó is...csak nem élőbe látjuk valamelyiket.:)
Nekem nagy szerelmem ez az ország...tehát bízom benne, hogy még eljutok majd oda életem során és akkor feltétlen megnézem, ami kimaradt.:)
amúgy hogy érted, hogy ha kiadunk a kezünkből valamit vissza kell vásárolni??? pl megkérem,h fotózzon le akkor nem adja vissza, ha nem adok a saját fényképezőmért pénzt???
Igen, vissza kell vásárolni a cuccodat és rengeteg a zsebes, a nagy szemekkel meredő árus kisgyerekeknek sem szabad megállni, akár mennyire is megszánnád, mert előfordulhat, hogy kifigyelik honnan veszed ki a pénzt, aztán már viszik is a tárcád.
Volt olyan, hogy piramisnál valaki tevére ült, azt bevitték őket a sivatagba és csak 100 euroért akarták őket visszavinni a buszhoz. Nem mindegyik ilyen, de nem árt résen lenni.
Akárhova is mentek sose legyen nálatok egyszerre sok pénz, mindig amennyi csak szükséges, a többi maradhat a szállodai szobaszéfben.
Aztiii.:O
Akkor ovatosak a fenykepezovel?? Vagy a kezembol csak nem tepik ki???:O
Nem tépik ki, de ha közös fotót akarsz, akkor, inkább kérj meg valakit a csoportból, hogy fotózzon le titeket. Biztos lesz olyan arab, aki fel ajánlja, hogy lefotóz titeket, de az ilyet inkább ne kockáztassátok, max szállodán belül, ahol megint teljesen másképp állnak az emberhez.
Az árusok, főleg a piramisoknál, egyéb látnivalóknak iszonyat lehúzásra mennek, mert minden turistában a pénzes zsákot látják.
Egyszer a szállodában beszélgettem egy butikos sráccal, mondtam, hogy mi magyarok sem élünk a legjobban, és akik jönnek Egyiptomba, azok sem a gazdag réteghez tartoznak, mert egy középosztálybeli embernek még mindig megfizethetőbb ez a hely, mint Görögország és hogy a mi gazdagjaink inkább mennek Thaiföldre vagy valami egzotikusabb helyre. Azóta kicsit másképp néz a magyarokra. Sajna keveset tudnak rólunk, ahogy mi is ő róluk.
A kinti árusokkal azért maradj tartózkodó és jó ha van egy kis egészséges bizalmatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!