Repülöre lehet telot felvinni? (zenét szeretnék majd rajta hallgatni)
Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 14:09
11/20 anonim válasza:
Én kikapcsoltam a telefon részt, de a GPS-t már többször is használtam a repülőn :) 1 perc alatt talált is jelet és nem zuhantunk le :D
12/20 anonim válasza:
Hát még a repülő el nem éri a repülési magasságot addig nem lehet használni mert megzavarhatja a repülést. Miután elérte a magasságot asszem akkor már lehet.
13/20 anonim válasza:
Nekem Nokiám van offline módban használva hallgattam rajta zenét, nem szólt érte a kutya se.
14/20 anonim válasza:
Felvihetsz, de légitársaság függő, hogy használhatod-e. Mindenestre mindenképpen kapcsold offline üzemmódba, és max rádszólnak, hogy tedd el.
Egy pl. : NouvelAir - Tunézia. Fel lehetett vinni bármilyen elektronikai eszközt, de használni nem lehetett, legalább is ez volt kiírva. Utazás közben szinte mindenki villogtatta a vakut, videóztak, láttam olyat is aki zenéz hallgatott, mégsem szóltak rá senkire. Ezek a kérdések tehát mind légitársaság függőek. A helyedben simán hallgatnék zenét, max. rámszólnának és ennyi. Eltenném. Legalább ennyivel is okosabb lennék. Az OFFLINE-t * repülő mód* ne feledd!
15/20 anonim válasza:
Nem engedik hogy hanszáld!!!!!!!!! Kikapcsolva kell tartani. Mert megzavarja a műszereket. És akkor tudod mi lesz........
16/20 anonim válasza:
nem csak sony ericssonon lehet repülőgép módba állíatni.. nekem nokiám van.. azon is be lehet állítani.. szerintem felviheted.. de állítsd repülőgép módba..
17/20 anonim válasza:
én úgy tom hogy kikell kapcsolni repülőn
18/20 anonim válasza:
szerintem nem lehet, mert zavarja a rendszert
19/20 anonim válasza:
Felvinni lehet, telefonálni egyáltalán nem, MAX bemész a WC be és ott... De ha lebuksz valami oknál fogva az szopás... Thát ne tlózz.. De amostani telókon már van repülő [Flight] mód amit általában engedélyeznek, de én legutóbb BP-NewYork JFK repültem Delta légitárasággal (nem magyar) és a flight módot sem engedélyezték... Légitársság függő:)
20/20 anonim válasza:
Van NOKIA-kon, LG-ken, SONY ERICSSON-okon, és azthiszem MOTOROLA-n is de szerintem több márkájú telóban is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!