Tunézia. Ugye tunéziában a viztől el lehet kapni betegséget, de fogatmosni meg fürödni kell. Lesz vmi baj ha abba a vizben fürdünk?
Zuhanyozz,
fogmosáshoz forrald fel a vizet.
Én merülő forralót vittem, pillanatok alatt felforr a víz, de ezt előre csináld meg magadnak, hogy ki tudjon hűlni.
Gyakori, és fertőtlenítős kézmosás, ott sok a "piszkos kéz", ami a hepatitist okozza.
/Nekem elég volt egy flakon Domesztos 2 hétre, a WC-t főleg fújd le, amikor oda érsz/.
Csak hőkezelt élelmiszert egyél ott.
Ez tényleg olyan dolog, hogy ki mennyire hajlamos rá. Fürdöni nyugodtan fürdhetsz, de pl. mi fogmosáshoz, külön tartottunk palackozott vizet a fürdőszobában. Ha mai állapotokat nézzük ( disznóinflu :)), akkor ajánlom a vizet nem igénylő kézfertőtlenítőt. Drogériákban könnyen beszerezhető, és elfér a táskádban, így ha úgy érzed kicsit piszkosabb WC-ben voltál, vagy egy bazározás után víz nélkül fertőtlenítheted a kezed.
Ügyelj arra, hogy hámozott, szeletelt, különlegesen tálalt gyümölcsöket ne egyél. És bár nagyon izlésesen fel tudják tálalni, azt az ő vizükkel öblítették, és puszta kézzel dolgoztak rajta. Az arabok sosem voltak a tisztaság megtestesítői. :D Egy icpicit oda figyelsz és nem lesz semmi baj. Ugyanakkor túlzásba sem szabad vinni a finnyáskodást! Jó nyaralást! Tunézia csodálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!