Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Algéria veszélyes hely még...

Algéria veszélyes hely még mindig?

Figyelt kérdés
ha igen miért?
2012. júl. 15. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Nagy Pávián!

Viccelni lehet, pl a Showder klubban tök jó lenne végre vicceset látni, próbálkozz ott.

Hagyd meg ezt a topicot azoknak akik jártak ott és segíteni próbálnak.

2012. júl. 19. 18:30
 12/15 Nagy Pávián válasza:
100%
haha nagyon vicces voltál de már kezdem felfogni h ebben a k*rva országban senkinek sem lehet egyetlen 1 hülye,viccesnek akaró hozzászólása lenni nem nem lehet mert az okosok rögtön leugatják
2012. júl. 19. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Nagy Pávián!

Nem akartalak megbántani, elhiszem hogy Te sem komolyan írtad.

Az a baj hogy már annyiszor olvastam a neten hogy ,,miért mész ilyen országba, asszonyért ajánlottak 10tevét a törülközőfejűek, vagy arabok vagy mik,,. Amikor 1000000000szer hallod/látod ezt nehezebben mérlegelsz, pláne amikor azt látod hogy valaki érdeklődik egy olyan ország iránt ami neked nagyon tetszett, bízol benne hogy létrejön egy párbeszéd róla, erre jön valaki az RPG-vel.

Elnézését ha bántó voltam, de azt hiszem az én érveim is akceptálhatóak.

Salam, béke!

2012. júl. 19. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az északi rész nem veszélyes. A sivatagba most nem ajánlott.
2012. júl. 22. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
a sivatagba most nem ajánlott menni.
2012. júl. 22. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!