Törökországba megyünk nyaralni a nyáron. Veszélyes hely? Őriznek majd minket gépfegyverrel, mint pl Egyiptomban? Vagy nem kell aggódni ilyen "terroristaveszélyek" miatt?
Mi nyáron voltunk, nagyon jó volt,délre utaztunk, és nem kell félned, fóleg ha olyan helyre mész ahol csak nyaraló emberek vannak. nagyon rendesek a törökök, nem fegyveres katonákra kell gondolnod,
Aki pedig nem volt, ne beszéljen hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
Mondjuk Abu Simbelbe menet minden turistának csak konvolyban, fegyveres kísérettel lehet utazni. Az ellenőrzőpontokat útközben katonák vigyázzák. De még a gízai piramisoknál is gépfegyveresek vigyáznak a rendre, ahogy Kairóban a nagyobb csomópontokban is ahol sok külföldi fordul meg.
Nincs ebben semmi különös, ha tudsz kicsit arabul, akkor az unatkozó őrökkel mindig lehet pár szót váltani, általában nagyon kedvesek.
Jó akkor biztos én vagyok voltam vak, de tavaly nyáron nem láttam a kairói múzeumot kivéve sehol gépfegyvereseket...
régen volt ez a konvojosdi azt hallottam de tavaly már tuti nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!