Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Szeretnék kitelepülni Malawi-b...

Szeretnék kitelepülni Malawi-ba. Megéri?

Figyelt kérdés

2012. jan. 4. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A világ egyik legszegényebb országa! A lakosság 85%-a napi 1 dollárnál kevesebből él! Szerinted akkor megéri?
2012. jan. 4. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeretnél Malawiban? Az előzőnek igaza van sajnos...
2012. jan. 4. 19:41
 3/7 anonim válasza:
100%
Én a helyedben nem mennék. Még szafarizni egy hétre csakcsak, node örökre? Törzsi háborúk, babonák, AIDS, szegénység, nyomor...
2012. jan. 4. 23:49
 4/7 anonim válasza:
zebrak..felek toluk
2012. jan. 7. 02:32
 5/7 anonim válasza:
Dehogy.
2012. jan. 20. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Malawiban nincsenek törzsi háborúk, az egyik legbékésebb ország a környéken, szomszédaihoz képest főleg. Nem hiába hívják Afrika meleg szívének.

De én se ajnálnom a kitelepülést. :)

Egyébként miért pont Malawi?

2012. febr. 23. 13:40
 7/7 dioptria válasza:
Megértem,ha jártál Malawiba,miért vágysz oda? Hasonló mint Gambia,itt is nyugalom van.Szegények,de békések az emberek,törődnek egymással.Családok összetartanak,ami attól nagy dolog,hogy egy család húsz fővel kezdődik..Nálunk meg két ember képes négyfelé huzni...Gondold át jól azért...
2012. márc. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!