Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Hogy tudok segíteni afrikai...

Hogy tudok segíteni afrikai gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Komolyan el kezdett foglalkoztatni az afrikai gyermekek sorsa, élete... Szeretnék segíteni...millió egy szervezetet találtam, ahol lehet adományt küldeni pénzben, de mi garantálja nekem azt, hogy az a gyermek megkapja?? Nem fogom látni, honnét tudjam, hogy jó helyre kerül a segítsége?? Érdekelne az önkéntes munka is ,de sajnos anyagilag én sem engedhetem meg magamnak azt, hogy kiutazzak hozzájuk.
2011. júl. 9. 19:38
1 2
 11/13 ekeke ***** válasza:

Afrikában minden működött, a törzseknek voltak területeik, megtanultak komolyabb háborúk nélkül, csak kölcsönös fogcsattogtatás alkalmazásával konfrontálódni. A népszaporulat természetes úton alakult, a törzsek nevelték a gyerekeket.

Amíg a fehér ember bele nem szart.

A legjobb lenne békén hagyni őket. Ha nem akarod, majd vesznek fegyvereket a pénzedből, amivel megint egymást ölik, a szünetekben meg párosodnak(nemi erőszak).

Valóban azt tanácsolom, hogy itthon jótékonykodj. És mivel a szegénység tünet csak, érdemes az oktatásba tenni a pénzed. Azaz szaktudást adni, életre nevelni, mezőgazdasági ismereteket oktatni.

2011. júl. 31. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Miért csak itthonra igaz az, hogy a szegénység csak tünet? És az oktatáson kell változtatni?

A mai globalizálódó világban nem dughatod a homokba a fejedet egy kontinens vergődése láttán.

Nem csak a Mcdonalds terjed, hanem az AIDS is.. Szerintem nem lenne hülyeség Afrikát rendbe tenni. Hogy milyen módszerekkel, az már egy másik kérdés.

De hogy valamit tenni kell, az nem kérdés.

2011. aug. 1. 00:55
 13/13 ekeke ***** válasza:

ok: globalizáció

okozat: elszegényedés

2011. aug. 2. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!