Az afrikai gyerekeknek miért van olyan nagy hasa, mintha terhesek lennének?
Figyelt kérdés
2008. dec. 23. 15:51
1/8 anonim válasza:
Én nem lettem erre figyelmes,én inkàb olyakat làtok akiknek a csontjuk,bordàjuk is kilàtszik.
Amugy valoszinü hogy akikre gondolsz azok nem esznek egészségesen,puffaszto ételeket fogyasztanak többségében.
Milyen koru gyerekekre gondolsz?Gondolom nem csecsemöre,ugye?
2/8 anonim válasza:
"vízhas" rengeteg víz,kaja semmi :( éhségüket is a vízzel csillapítják.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem rég láttam ilyet a tv-ben. 10 év alatti gyerekek voltak
2008. dec. 23. 17:03
4/8 anonim válasza:
A második válaszolónak volt igaza. ès igen sajnos jól láttad. A víztöl nagy a hasuk, de étel nincs benne, ezért csont bör egy nagy vizhassal.
5/8 anonim válasza:
Tényleg vízhas,de nem attól hogy sok vizet isznak.Hanem a fehérjehiánytól megduzzad a máj,és a rossz májműködésük miatt keletkezik víz a hasüregükben.
6/8 anonim válasza:
Igen,sajnos a nem megfelelö,hiànyos tàplàlkozàs az oka:((((
7/8 anonim válasza:
Szia! ha nem mondtad volna azt, hogy 10 év alattiak akkor én azt mondtam volna hogy terhesek!!! mert mi mikor földrajzból Afrikáról tanultunk, akkor megemlítették a könyvünkben azt is, hogy nagyon sok a 10-15 közötti gyerek aki már anya! meg hogy legtöbben alég érik el az öregkort!
8/8 anonim válasza:
Egyfajta betegség, ami amiatt alakul ki, hogy nem táplálkoznak rendszeresen és bizonyos vitaminokat nélkülöz a szervezetük. Ha jobban megfigyeled, mind kórosan soványak. Áltlában meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!