Afrikában (szinte) bármelyik 2 szomszéd ország között lehetséges határsértővé válni azzal, hogy csak megyek a sivatagban/bozótban/dzsungelben és amikor legközelebb találkozok emberrel, már másik országban vagyok mint ahol ébredtem?
Figyelt kérdés
És ha ilyesmi valóban történne, arrafelé ugyanúgy megbüntetnek érte mint másfelé a világon?szept. 5. 13:42
1/7 anonim válasza:
Csak videók alapján tudok válaszolni.
Két motoros csajt követek évek óta. Noralyt és Kingát.
Hát, lépten-nyomon ellenőrzésekbe bukkannak országon belül is. Néha 4-500 kilométert megtesznek gond nélkül, máshol meg akár 50 méterenként is ellenőriznek. A határátkelők is elég problémásak.
Hogy véletlenül, vagy szándékosan, de nem kijelölt ponton átmenni lehetséges-e, és következmények nélküli nem tudom.
De szerintem egyik sem olyan könnyű.
2/7 anonim válasza:
Aha, és Alaszkába is át lehet túrázni Kanadából.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 azt nem hinném, mivel Alaszka is USA-i
szept. 5. 15:58
5/7 anonim válasza:
Mi Szlovákiába is áttévedtünk, szóval Afrikában is tuti megcsinálhatod.
6/7 anonim válasza:
Én mentem az M7-esen és egyszercsak Horvátországban voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!