Egyiptomba mikor érdemes utazni?
Ősszel szeretnék elmenni Egyiptomba (Hurghada vagy Sarm el Sejk), de nem tudom melyik lenne a legjobb időpont.
Mikor van olyan idő amikor a tengerben lehet fürdeni, és kint is meleg van(30-35 fok). Október novemberben is ilyen idő van ott?
Hátha volt köztetek valaki ilyesmi tájt, a válaszokat köszönöm!
Akkor a legjobb, ősszel.
Akkor már nincs nagy meleg a tenger pedig kellemes.
Mi nagyon szeretjuk a meleget, tavaly junius végén és julius elején voltunk és imádtam, 35 fok lehetett, állandoan fujt a szél, ugyhogy nem volt vészes, de mi csak a tenger mellett voltunk + delfin uszáson + quad turán a sivatagban + hajoval a Paradise szigeten, messzebb nem mentunk két gyerekkel.
Osszel is jo lehet, viszont télen én nem mennék.
Szeptember végén még kultúr helyeken is strandolhatsz, magyarán szinte az egész mediterrán régió tárt karokkal vár.
Egyiptom minden utazások legalja. Tényleg ezt akarod?
Amúgy ha már mennék, november és február közt mennék oda, amikor másutt rossz idő van.
Márciusban voltam és 28 fok volt.
Voltam novemberben is, amikor borzasztó nagy szél volt és kb 26 fok. A szél miatt. A novembert egyáltalán em ajánlom, folyamatosan szél van novemberben, e ezt mi nem tudtuk előre.
Szóval a február-március lehet a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!