Zanzibárra easy kijutni, de a szárazföldi Tanzániát tényleg csak a bátrabbaknak ajánlják?
Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 22:52
2/9 anonim válasza:
Tanzánia nem túl safe ország. Csak brave-ebbeknek ajánlott.
3/9 anonim válasza:
"easy" "safe" "brave"...halleluja:)
4/9 anonim válasza:
Ha van medvespray, akkor utazhatsz akár a szárazföldi Tanzániába is. Oda legalább nem kell se sapka, se sál. Csak a medvespray. Az jó minden ellen is.
5/9 anonim válasza:
Azért én a sapka-sálat szörfözéshez felvenném, eléggé el tudja riasztani a cápákat, amik amúgy lekapnák a delikvenst a boardról.
6/9 anonim válasza:
Hm, a kulcsszavakból úgy látszik, te úgy hiszed, Freddie Mercury nem is halt meg, csak Tanzániába költözött.
7/9 anonim válasza:
Mindig fölnéztem azokra, akik profi szinten tudnak angolul. Zanzibár olcsó és tipikus turistagettó román, lengyel sikerembereknek, de ilyen angoltudással odalátogatni nem kell félnetek
9/9 anonim válasza:
Tanzania is comfortable és ezek melett friendly is nagyon kind emberek vannak ott csak ha nincs money nagyon hard a travel kifelé de i think az jó place mivel ott sok a black people akiket én very szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!