Fehérbe Oroszba be lehet lépni turista vízummal most szárazföldi határon vagy csak légi úton repüllővel Isztambulon átt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 19:06
1/9 anonim válasza:
Művészet egy kérdésbe ennyi helyesírási hibát összesűríteni.
Úgy tudom Lengyelországból, Litvániából és Lettországból is át tudsz menni közúton. Az ukrán határ le van zárva. De kérdezz rá a nagykövetségen: [link]
2/9 anonim válasza:
Honnan származol? Miért úgy írtad, hogy Fehérbe Oroszba? Nyelvészetileg érdekelne, kicsit finnesnek hat, és kíváncsi lennék, idegennyelvi hatás-e vagy van vmi olyan vonása vmelyik magyar nyelvjárásnak esetleg, amivel még nem találkoztam. Köszi előre is!
3/9 anonim válasza:
A kedvemért az Isztam-bullt is írhattad volna 2 l-lel :-) Én a lengyelekben sem lennék biztos, de kérdezz utána, és csak ha r0hadtul fontos, akkor menjél arra. Háborúban nincsenek szabályok.
4/9 anonim válasza:
Ha repülővel mész (ami csak törökországi átszállással lehetséges jelenleg), nem kell vízum, csak biztosítás, szállás, stb. Szárazföldön át (Lengyelország, Litvánia, Lettország felől) kell vízum, kivéve, ha csak Breszt és Grodno megyék határmenti részeit látogatod meg, akkor elég egy speciális engedély, amit online szerezhetsz be (bezviz.by). Ukrajna felé a határ le van zárva, Oroszország felől pedig nem utazhatsz be harmadik országbeli állampolgárként
5/9 anonim válasza:
Ugy, ahogy a 4. írja. De nem egész az breszti és grodnoi területekre, hanem azokon belül is csak a határmenti körzetekre vonatkozik. Neten találsz térképet. És max 15 nap.
6/9 anonim válasza:
*ja asszem a grodnoi határ perpill. zárva is van.
7/9 anonim válasza:
Elvileg a Kuznica-Bruzgi határátkelőt zárták le, vízummentesen beutazni ezen lehetett, vagy a működő Terespol-Breszten, utóbbin busszal (autóval állítólag elég nagy lutri, bár még nem jártam arra, csak már ezer éve tervezek arrafelé utazást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!