Hol tudok Egyiptomi fontot szerezni itthon?
Fogadd meg az 1-es tanácsát, mielőtt teljesen hülyét csinálsz magadból lehúzod magad. Ilyen színvonalú országokba erős nemzetközi valutákat kell vinni és azokat helyben átváltani.
De ha tényleg gyűlölöd magad és a bankszámlaegyenlegedet, akkor a Tichi Change az Izabella utcában biztosan tud szerezni.
Kedvesem, te befizettél egy egyiptomi útra. Erősen túlárazva.
Fogsz találkozni a reptéren az iroda képviselőjével, aki hülyére vesz, joggal. Odakinn a határőrrel, a buszsofőrrel, a recepcióssal.
Lesz körülötted pár szolga, takaritok, felszolgálók, italtöltögetők.
Ha önállóan elhagynád az all inclusive régiót, fogalmad nem lenne, mit kell mondani.
Tényleg ezt akarod?????
Nem turista útra fizettem be. A repjegyet magam vettem meg, ahogy a szállodát és a programokat is magam intéztem. Egyiptomban Uberrel mozogtunk, egyszer befizettünk egy egynapos útra alexandriába, az volt az egyedüli ami ilyen utazásirodával történt, mert szerettem volna magamnak egy olyan guide-ot aki érti a történelmet.
A lehúzni pedig lehúztak, egyszer. A reptérről taxi vitt el minket, de abból is lealkudtam egy keveset, ha nem is sokat. Azon kívül nem igazán húztak le, pedig próbáltak egy párszor, pl a piramisoknál.
Szóval kedves 8-as, minden mondatod ellentetje az igazságnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!