Egyiptomba hogyan érdemes menni, utazási irodával és turista vezetővel, vagy inkább egyedül (családdal)?
Figyelt kérdés
Hogyan olcsóbb hogyan érdemesebb?
Már nem tudom hol néztem, 2 főre, 7 napra ha jól emlékszem 1,2 millió forintra jött ki, repülőjeggyel együtt. Az drága vagy ilyen árak vannak?
2022. okt. 4. 20:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem Egyiptom utazási irodával olcsóbb, mint egyéni szervezésben.
2/8 anonim válasza:
En egyeni szervezesben voltam es az az 1.2 M egyeni szervezesben max 600E luxusban.
3/8 anonim válasza:
Ténylegesen Egyiptom érdekel, vagy csak egy szállodában akarsz ülni egy hétig a medencénél? Nem mindegy.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy Egyiptom
2022. okt. 5. 05:40
5/8 anonim válasza:
Mi két főnek, 6 napra 600-ból hoztuk ki, MINDENNEL. Kaja, repülés, szállás, szuvenírek, programok, országon belüli utazás.
Valszeg az utazási iroda több programot is ad, de ez 1,2 milla nekem akkor is sok.
6/8 anonim válasza:
Egyéniben olcsóbban kijössz, főleg ha főleg városnézés lenne a cél. Voltak olyan panaszok társasutazáson, hogy ez meg az miatt nem tudtak megtartani programokat. Voltam már ilyenen, de engem a többiektől függés idegesít, meg nincs is annyi időd megbámészkodni a nevezetességeket. Csak a hotelgettó miatt nem érdemes Egyiptomig menni, de ha az a cél, akkor bátran kérj ajánlatot.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is egyéniben. Csoportosat gyakorlatilag csak turistagettóban döglést szervez minden magyar iroda.
8/8 anonim válasza:
Művelt, jó ízlésű embert miért ne érdekelhetné a világ egyik legősibb kultúrája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!