Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Igy él az utazás?

Igy él az utazás?

Figyelt kérdés

foglaltunk egyik baratnőmmel egy utazást 280 ezer ft ertekben viszont eltunt az email amit kaptunk arrol hogy az utazas X szazalekat elkell utalni az utazas megkezdese elott egy honappal, sehol nincs meg az email es nem tudjuk melyik utazasi irodanal foglaltunk mert mindenhol ugyanazt a hotelt neztuk csak

mindenhol masik arban volt az utazas plusz a hotel, na szoval nem tudjuk hol foglaltunk es le szeretnenk

mondani mert mashova utazunk vegul, de mivel nincs meg az email igy nem tudjuk hogy hova lett leadva a foglalas arra viszont emlekszem hogy azt irta a levelben hogy ugye az utazas elott le

kell adni az eloleget ha nem adjuk

le akkor egybe kell az utazas elott fizetni a teljes osszeget vagy valami ilyesmit, baratnom ugy emlekszik hogy akkor ha nem adunk be eloleget akkor sztorno az utazas, ilyenkor

mi van? tenyleg sztorno az utazas vagy kiszamlazzak ha nem

megyunk el akkor

is?

2022. júl. 18. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig fontos lenne, hogy az e-mailben mi szerepelt még, az előleg befizetésére vonatkozó információn kívül.

Ahogy a #7 is leírta.

2022. júl. 19. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem egy utazási irodánál, mi vonatkozik erre, ezt találtam:

"A megrendelés elküldése előtt kérjük, olvassa el utazási szerződésünket. A jelentkezési lap elküldésével Ön megrendelte az utat, ezzel elfogadta utazási feltételeinket, így az esetleges lemondási feltételek azonosak az utazási szerződésünkben foglaltakkal."

Tehát a 7-es szerint. Úgy látom legtöbb irodánál így van.

2022. júl. 19. 11:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12: megelőztél, épp én is készültem rákeresni egy random ut.irodánál... (11 voltam)
2022. júl. 19. 11:25
 14/20 A kérdező kommentje:

koszonom szepen mindenkienk

en is megneztem ma egy utazasi irodanal hogy ez hogy mukodik ott azt irta lenyegeben hogy ha nem adok le

eloleget akkor nem tartjak fent a helyet nekunk

2022. júl. 19. 18:23
 15/20 A kérdező kommentje:
amugy nem ugy van hogy eloszor ajanlatot tesznek emilban utana lehet foglalni es foglalas utan felhiv az egyik munkatarsuk adatot egyeztetni?
2022. júl. 19. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:

15: te hol élsz? A Holdon????

Az online utazási irodák világában nincsenek alkalmazottak, akik hívogatnak....

2022. júl. 19. 21:56
 17/20 A kérdező kommentje:
hat gondolom csak ember konyveli el azt hogy te elutazol ide es ide meg valakinek csak felkell venni utazas elott veled a kapcsolatot
2022. júl. 20. 16:03
 18/20 anonim ***** válasza:

17: NINCS ilyen!

Semmit nem kell könyvelni, minden benne van az online rendszerben.

2022. júl. 20. 16:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Végül is mi lett az ügyből?
2022. aug. 26. 13:35
 20/20 A kérdező kommentje:
hal isten semmi
2022. aug. 31. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!