Elmennetek Afrikaba nyaralni? nem zavarna a sok fekete? Es oket nem zavarna,hogy feher turista? sok oltas kell? Ott is van kovid?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 14:33
11/18 A kérdező kommentje:
es azoknak meg a pinajuk is szukebb xD
2022. febr. 15. 18:34
12/18 anonim válasza:
Na de en no vagyok! :D
Nem mellesleg elrontottad a jatekot. :( XD
13/18 A kérdező kommentje:
aawwh,bocsi
2022. febr. 15. 18:51
14/18 A kérdező kommentje:
de van szabadulokartyam
2022. febr. 15. 18:51
15/18 anonim válasza:
Zanzibárral nem nyúlsz mellé.
16/18 anonim válasza:
Nekem jobban tetszettek azok a kérdéseid, hogy milyen idő lesz ma Pinang-ban? Meg a többi időjárásos. Meg az, hogy mi lesz, ha elfelejtesz leszállni a transzszibéria vonatról, és véletlenül átmész Alaszkába. Az se volt rossz, amikor komppal akartál eljutni Budapestről Székesfehérvárra. Tényleg feldobott a nagy részük.
Én igyekszem megválaszolni legjobb tudásom szerint ezeket. Láthatod, még az Ázsiás kérdésedre is reagáltam normálisan... de szerintem hagyd ezt a milyen para, hogy Afrikában fekák élnek dumát.
Megengedsz egy kérdést? Tényleg volt több feka meg ázsiai csajod, és azért mondod, hogy nekik szűkebb, vagy csak egy náci gyökér vagy?
18/18 anonim válasza:
Aki azt szeretné hogy megbámulják, menjen egy kis borsodi falu szélére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!