Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Kinek mennyire kommunikatívnak...

Lupati kérdése:

Kinek mennyire kommunikatívnak bizonyult a Bravofly? Hamarosan indulnánk és a lemondott/módosított jegy cél állomással kapcsolatban annyi a válasz,hogy legyünk türelmesek!Persze angolul,mert magyar képviselet nincs. Ku.vára ideges vagyok már.Help!

Figyelt kérdés
Bravofly

2022. jan. 12. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy másik közvetítővel gyűlt meg a bajom. Soha nem szabad közvetítőt beiktatni, mindig a légitársaságnál kell foglalni!

Nekem a következők egyike segített , nyilván nem tudom, pontosan melyik akcióm szült eredményt:

- nyilván jeleztem a közvetítő cégnél, hogy foglaljanak át

- mivel ez hetekig nem haladt, hívogatni kezdtem őket különböző regionális számokon

- de ez sem volt elég, így az online szolgáltatásokat értékelő oldalakon kezdtem őket alaposan lehúzni

- a légitársaság hivatalos ügyfélszolgálati csatornái mellett kitúrtam egy fórumról belső (értsd: legitarsasag és közvetítő közötti) használatra szánt e-mail címet is

- felnyomtam az ICAO-nál a közvetítőt és a légitársaságot

2022. jan. 12. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:
11 email-t küldtünk nekik még fenyegetőt is. A hotline vonalat felvették és türelmet kértek! Marhajó 5 nap múlva indulnánk vagy refund vagy mittudomén csak történne valammi,mert sok pénzről van szó!Soha többé bravofly :-(
2022. jan. 13. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Az alaphiba ott lehet, hogy egy névtelen, ismeretlen társaság olcsón adta a jegyeket. Sajnos ez csalás-gyanús. Ha én pl. most nyitnék egy bankot, bezsebelném a pénzedet, hogy majd holnapután sokkal többet adok vissza neked, akkor ideadnád nekem a pénzt, vagy inkább mennél egy államilag fenntartott bankba ?
2022. jan. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!