Voltatok Egyiptomban nyaralni, mennyire igazak ezek?
Általánosságban azt olvastam, mesélték, hogy a szállodák rettentő koszosak, úszik a padló a porban... Az 5 csillag semmit nem ér. A szállodák többségi régi, elavult, gagyi. Az all inclusive legtöbbször átvágás, az italokért stb. fizetni kell...
Az ételekkel, italokkal vigyázni kell, ami vízben főtt, vagy jégkocka azt sem lehet fogyasztani, vagy például ha a krumpli vízben főtt.... De így is szinte biztos, hogy elkapod a hasmenéses baktériumot, ezért gyógyszerrel menj...
Náluk télen hideg van, ha nem fűtik a medencéket akkor meg lehet fagyni. Ha meg nyáron mész, a hőségtől.
A légi társaság kataszrófa....
Én éltem is Egyiptomban. A nyár valóban őrült meleg. A legkellemesebb idő tavasszal és ősszel van. De pl én Sharm-ban december elején is úsztam a tengerben, jó meleg volt a vize. A hasmenést tényleg bárki elkaphatja, csapvizet semmiképp, csak palackozott vizet szabad inni. Én vittem itthonról Unicumot, az jó ilyen problémára, mások meg pálinkát szoktak ilyen célból vinni. A hotel szerintem sokféle, az áruk többnyire tükrözi a színvonalat.
Az Egyptair szerintem nem olyan rossz, azt az egyet kivéve, hogy nyáron előfordult, hogy a csomagomat simán nem vitték el Budapestről, mert nem fért fel, és csak pár nappal később kaptam meg. Covid óta nem utaztam, ha megcsappant az utasszám, akkor ilyen biztos nem fordul már elő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!