Algéria mennyire biztonságos a melegek számára?
Egy meleg barátom szeretne a "párjával" elutazni oda a nyáron. Csak ugye Algéria köztudottan iszlám arab ország, ahol nem szeretik a melegeket. Mennyire érezhetik ők ott magukat biztonságban?
Ui.:Én heteró vagyok
Gondolom semmit nem tudsz Algériáról, a cinikus megjegyzésed, miszerint "gyönyörű ország", egyáltalán nem áll távol a valóságtól.
Nagyon szép ország, gyönyörű tájakkal, a sivatagtól kezdve a tengerpartokon át a hegyvidékekig mindent megtalálsz. Turista meg azért nem megy oda, mert nem túl nyitott az ország, nehezen engednek be idegeneket és nehéz vízumot szerezni. #3-as voltam.
Melegként mondom jó nagy hülye a meleg ismerősöd, ha képes ilyen helyre a párjával utazni.
Akkor már inkább Malaga, Spanyolországon belül. Legalább olyan forró a nyár, mint Észak-Afrikában, abszolút elfogadóak LMBT szempontból és még a fiúk is jól néznek ki ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!