Voltatok már Afrikában? Melyik országban voltatok? Milyenek az ottani emberek? Hogy kezelik az európaiakat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 00:21
1/8 anonim válasza:
Nem voltam, de benne van az 5 éves tervben.
Vannak afrikai ismerőseim Gánából, Nigériàból, Gambiából.
Bár ők itt vannak Angliában, mind kedves és szeretik a magyarokat.
Bár nigéria pl nem mondható túl biztonságosnak, az ismerősöm szerint vannak törzsek ahol még mindig felsőbbrendűnek hiszik a fehér embert.
2/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm jó darabig élt Elefántcsontparton. A helyiek alapvetően barátságosak a fehérekkel, de legalábbis tiszteletteljes távolságot tartanak. Értik, hogy az ott a kezükben egy gépkarabély, és ha baszakodnak velük, akkor nagyon sokan kijönnek többen. Ja, az ismerősöm zsoldos volt.
3/8 anonim válasza:
Egyiptomban és Tanzániában jártam. Turisztikailag frekventált országok, így az európai emberhez való viszonyulásukat leginkább az “erősen motivált barátságos” jelzőkkel tudnám leírni. Ami neked, mint turista, tökéletes, de ha odaköltöznél, tartogatna kihívásokat.
4/8 anonim válasza:
Egyiptomban Etiooiaban es Kenyaban jartam, hatizsakosan tomegkozlekedve, mindenhol normalisabbak az emberek mint itt
5/8 anonim válasza:
Seychelles és Zöld-foki szigetek, nem csilivili hotelekben, hanem kis családi panziókban megszállva. Mindkét országban kedves, segítőkész emberek laknak, volt közbiztonság, bármikor újra mennék. Mindkét országban sok az európai turista, a helyiek normálisan álltak hozzánk, lejmolás nem volt, lehúzás sem.
6/8 anonim válasza:
Oh, Seychellen- az egyik legluxusabb hely! Es nagyon draga. En Mauritiusban voltam, mint turista, ezek a szigetek igaz Afrikahoz tartoznak, de megsem olyanok, mint a szarazföld. Mauritiusban szerintem nagyon nagy a nepsürüseg, legalabbis a fövarost elkerülnem.
7/8 F3rro71 válasza:
Középafrikában, szeretik az európaiakat. Leginkább, nagyszemű babbal.
8/8 Ocean válasza:
Akit Kenya vagy Nigéria érdekel, keressen bátran. Kenyában élek, privát utazást is szervezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!