Szerintetek egy nap afrika is lehet olyan fejlett kontinens mint Európa vagy Észak-Amerika?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi az oka annak, hogy afrika nem tudott fejlődni? (gyarmatosításon kívül)2020. dec. 22. 21:30
1/8 anonim válasza:
Jared Diamond könyvét olvasd el. Szerintem max jobban megközelitheti elérni sosem fogja. Ennek természeti okai vannak még földrajzi nem rasszista indíttatású a válaszom. A könyvben minden benne van.
(háborúk járványok technikák a címe)
2/8 Deák Dominik 2020 válasza:
Az elmúlt pár száz évet leszámítva épp olyan fejlett vagy fejlettebb volt. És igen, a gyarmatosítás közvetlen és közvetett hatásai miatt alakult azzá a helyzet, ami most van, de akkor erről nem írok részletesebben.
Most is van egyébként olyan rész Afrikában, ami fejlettebb, az adott európai résznél, pl. Mauritius Moldovánál.
3/8 anonim válasza:
ha fel is zárkóznak, az szerintem nagyban megváltoztatná az európai, amerikai gazdasági berendezkedést
4/8 anonim válasza:
Remelem nem, nem szeretnem ha Afrika olyan putri lenne mint Europa vagy e amerika. Afrikanak igy van meg a vonzereje. Vagy jo lenne ha minden afrikai egesz nap a szar iphone-jat nyomkodna es a facebookon nyaladzana?
5/8 A kérdező kommentje:
"vagy jó lenne, ha minden afrikai egész nap a szar iPhone-ját nyomkodna és a Facebook-on nyáladzana?"
Mindenki magából indul ki.
2020. dec. 23. 17:14
6/8 anonim válasza:
Ha nem lesznek ott feketék persze
8/8 anonim válasza:
Kedves #4-es, én úgy gondolom hogy valóban jobb lenne az életminőség ha nem éheznének az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!