Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Mennyire lenne veszélyes...

Mennyire lenne veszélyes nekivágni Nigériának egyedül?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, egyetemista ,és mindig álmom volt Afrikát megismerni.

Angolul jól beszélek, anyagilag lenne fedezetem rá, már voltam harmadvilági országokban (Argentina, DAK,Thaiföld.)

Lagosba érkeznék meg, és onnan busszal, vagy vonattal(ha van) Ibadanba majd az északi részére.

Kreol bőrszínem van, tehát nem vagyok egy skandináv alkat.

2020. aug. 10. 20:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
7%
Ebbol tajekozodj: [link]
2020. aug. 10. 21:45
 22/27 anonim ***** válasza:
95%
Nigéria amikor éppen nem veszélyes, akkor embertelenül frusztráló. Nem egyszer ültem Lagosban 3 órás dugókban, pedig nem is voltam ott sokat. Ghána vagy Gambia szerintem megfontolandó előtte, egy csomó szempontbóp hasonlóak, viszont a kisebb lakosság meg a jobb közbiztonság miatt könnyebb utazni. Lagos tényleg embertelen, Delhihez tudnám hasonlítani: túl sok látnivaló nincs, de legalább egymás hegyén-hátán él 20 millió ember egy erre infrastrukturálisan egyáltalán fel nem készített városban.
2020. aug. 11. 06:09
 23/27 anonim ***** válasza:
74%

A Youtube tele van ilyen félbolondokkal, akik bemásznak pl. az oroszlánokhoz azzal a felkiáltással, hogy ha én nem húzom meg az oroszlán farkát, akkor miért is bántana?!

Azután persze kinyírja az oroszlán.

Nálad csak annyi lesz a különbség, hogy nem lesz választási lehetőséged, hogy meghúzgálod-e a fekáknak a farkát...

...a vége viszont hasonló lesz mint az oroszlán esetében, csak előtte pár százan jól meg is b...nak.

2020. aug. 11. 10:09
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
@23 Minden veszélyessége ellenére azért Nigéra javarészt messze nem ilyen.
2020. aug. 11. 15:34
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

Argentína és Thaiföld hol európai szintűek? :D

Aki ezt írta az biztos,hogy nem volt egyikben sem,kb annyira európaiak szintűek mint amennyire Németország afrikai

Buenos Aires simán van olyan mint a legtöbb harmadik világbeli ország,rengeteg nyomornegyeddel

Egyébként abban egyet tudok érteni viszont a többiekkel,hogy nem első Afrika utazóknak ajánlott mivel nem a legfejlettebb az infrastruktúra

Namíbia,Marokkó,Egyiptom,Tunézia,Botswana vagy egy szigetország simán jó bemelegítésnek

2020. aug. 14. 02:41
 26/27 anonim ***** válasza:
91%
@25 Marokkó is annyi kiegészítéssel, hogy Marrakeshben meg Fezben inkább ne a medinán belül szálljon meg az ember, éjjel eléggé daráló tud lenni mindkettő, a város többi pontja viszont nyugis.
2020. aug. 14. 10:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Buenos Aires tényleg ennyire lepukkadt volna?

Azt gondoltam, hogy olyan, mint mondjuk Belgrád.

2021. jan. 31. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!