Mennyire lenne veszélyes nekivágni Nigériának egyedül?
23 éves lány vagyok, egyetemista ,és mindig álmom volt Afrikát megismerni.
Angolul jól beszélek, anyagilag lenne fedezetem rá, már voltam harmadvilági országokban (Argentina, DAK,Thaiföld.)
Lagosba érkeznék meg, és onnan busszal, vagy vonattal(ha van) Ibadanba majd az északi részére.
Kreol bőrszínem van, tehát nem vagyok egy skandináv alkat.
A Youtube tele van ilyen félbolondokkal, akik bemásznak pl. az oroszlánokhoz azzal a felkiáltással, hogy ha én nem húzom meg az oroszlán farkát, akkor miért is bántana?!
Azután persze kinyírja az oroszlán.
Nálad csak annyi lesz a különbség, hogy nem lesz választási lehetőséged, hogy meghúzgálod-e a fekáknak a farkát...
...a vége viszont hasonló lesz mint az oroszlán esetében, csak előtte pár százan jól meg is b...nak.
Argentína és Thaiföld hol európai szintűek? :D
Aki ezt írta az biztos,hogy nem volt egyikben sem,kb annyira európaiak szintűek mint amennyire Németország afrikai
Buenos Aires simán van olyan mint a legtöbb harmadik világbeli ország,rengeteg nyomornegyeddel
Egyébként abban egyet tudok érteni viszont a többiekkel,hogy nem első Afrika utazóknak ajánlott mivel nem a legfejlettebb az infrastruktúra
Namíbia,Marokkó,Egyiptom,Tunézia,Botswana vagy egy szigetország simán jó bemelegítésnek
Buenos Aires tényleg ennyire lepukkadt volna?
Azt gondoltam, hogy olyan, mint mondjuk Belgrád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!