Mennyire lenne veszélyes nekivágni Nigériának egyedül?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, egyetemista ,és mindig álmom volt Afrikát megismerni.
Angolul jól beszélek, anyagilag lenne fedezetem rá, már voltam harmadvilági országokban (Argentina, DAK,Thaiföld.)
Lagosba érkeznék meg, és onnan busszal, vagy vonattal(ha van) Ibadanba majd az északi részére.
Kreol bőrszínem van, tehát nem vagyok egy skandináv alkat.
2020. aug. 10. 20:07
11/27 A kérdező kommentje:
Na és miben rejlik az egyszerűbb fogalom, kedves utolsó?
2020. aug. 10. 21:23
12/27 anonim válasza:
Te ne niggerezzé' te rasszista 😆
13/27 anonim válasza:
Nem keveri itt senki Nigerrel, honnan veszed?
15/27 anonim válasza:
Nigéria egy rohadt veszélyes hely, és senki nem keveri Niger-el.
16/27 A kérdező kommentje:
Olvassátok el a hetes választ! Mi áll a cikkben!
2020. aug. 10. 21:28
17/27 anonim válasza:
Nem olvasok szennylapokat, de akkor ezek szerint abban van.
18/27 anonim válasza:
Biztonsagosabb. Argentina es Tajfold total mas mint fekete afrika azok gyakorlatilag europai szinvonal(mindkettoben voltam) A DAK-t nem tudom mi.
19/27 anonim válasza:
A franciakat Nigerben oltek meg a kerdezo Nigeriaba menne. Amugy szinte minden orzsagban oltek mar meg turistakat, ez nem nagy szam, ez alapjan nem lehet megitelni egy orszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!