Megérné Afrika déli részére költözni? Milyen ott az élet?
Elsősorban ezek érdekelnének:
-Gaborone (Botswana)
-Windhoek (Namibia)
-valamint a Dél-Afrikai Köztársaság alábbi városai
Fokváros/Pretoria/Port Elizabeth (mert ezekben a városokban még viszonylag sok fehér él pl Pretoriában 50% körüli az arányuk)
Johannesburgot valamint a Dél-Afrikai közt. keleti részét kihagynám főként közbiztonsági okokból.
A kérdés még nem sürgős, a közeljövőben nem tervezek kimenni, csak érdekel és azt szeretném megtudni h ti mit gondoltok erről.
3-as azért nem Namíbia és Botswana nagyon szép kultúrált helyek
Botswanaban nincs is fehérellenesség
Dél-Afrikát viszont amiket hallok ott élő barátoktól inkább jobb elkerülni
A keleti részeken a városi feketék elhagyatott raktárakba mennek drogozni főleg cracket és speedet majd miután azt se tudják hol vannak elmennek gyilkolni és ezt nem én találom ki
Lehet furcsa így elsőre de közbiztonságra most Dél-Afrika világ és afrikai szinten is top leggázabb
Egyébként Fekete-Afrika kellemes hely is tud lenni és igenis vannak ott kellemes országok
Én ha választhatnék akkor vagy egy szigeten laknék vagy Namíbiában esetleg Botswana,Zambia vagy Kenya tengerparti része
5-ös Botswanaban melyik városban éltél?
Ghanzi?
Az komoly :D
Tényleg rohadt sok a felhőkarcoló?
Én Nairobiban éltem szintén munka miatt és nem értettem soha a fekuszoknak ezt a felhőkarcoló mániáját :D
Most melyik országban élsz ha kérdezhetem?
Köszi nem tudtam :)
Te amúgy kb mindig más országban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!