Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Marokkó mennyire veszélyes?

Marokkó mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Semennyire. Ha tudod kezelni a kolduló, vérszívó, valamit erőszakosan eladni akaró arabokat akkor nem lesz baj.
2020. máj. 1. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem kicsit!
2020. máj. 1. 15:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire!! Egyedül voltam ott 20 éves lányként. Nagyon féltem mert sok rosszat hallottam, DE! Csodálatos meglepetés! Az emberek nagyon kedvesek, tisztelettudóak voltak, a legkisebb boltban is beszéltek angolul. Bazársoron is voltam, nem volt semmi erőszakosság. Tavaly ősszel voltam
2020. máj. 3. 14:37
 4/14 anonim ***** válasza:
14%

Nem annyira veszélyes ha tudol magadra vigyázni, megfogadol néhány tanácsot, figyelel a helyi hangosbemondóra stb.

Vigyáz hun veszel ételt mert olyan f.sás tör rád majd az első pár napban, hogy olyat még nem írtak a népmesékben sem.

2020. máj. 4. 15:33
 5/14 anonim ***** válasza:
16%

Volt ott egy magyar család.

Felhívnak a harmadik napon, hogy menjek át (2 faluval odébb laktam) ,mert olyan hasmenésük van hogy a szemüket kifossák.

Mondom nekik ácsi!

Aranybarátom ez nem úgy működik.

Nem azért nem írok nektek gyógyszert mert nem tehetem meg, hanem azért, mert mondtam hogy vigyázzatok ételekkel de főleg az italokkal!

2020. máj. 4. 15:45
 6/14 anonim válasza:
16%

3 #

A "svéd ?"csajok is azt gondolták hogy minden faxa. Marokko sem különbb, csak a turista helyek.

2020. máj. 6. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

“Csak a turista helyek”

Nyilván nem kell direkt a gettókat keresni (mint semmilyen városban sem) és akkor nincs baj

2020. máj. 6. 12:50
 8/14 kloha válasza:
100%
Ne szúrd meg magad a játék közben! :D
2020. máj. 8. 10:15
 9/14 Ingyenkaktusz06 válasza:
100%
minden rendben lesz voltam már ott, de csak olyannak ajánlom aki járt már afrikai-arab országban. egyébként hozzád se nyúlnak
2020. máj. 8. 10:15
 10/14 rewqrewqrewq ***** válasza:
19%

Az egész közel - kelet és környéke egy góc pont. Marokkó odébb van, de az arabok miatt néha van pár kaszabolás. muzulmán 98.7%, keresztény 1.1%, zsidó 0.2%

Kerülje a térséget messziről ha lehet. Kb olyan lutri odamenni, mint Egyiptomba. Ott is szép a piramis.. HA ép nem lőnek agyon az ép berágott szélsőségesek.

2020. máj. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!