Nyugat-Szahara, mi van ott? Ki járt arra?
Őszintén szólva egy suttyó vagyok, és Afrika nekem egy fekete folt, hülye vagyok a témában.
A nyomasztó európai légkört gondoltam itt hagyom egy kis időre, és feltűnt miközben ezen agyaltam, hogy Marokkó alatt egy szaggatott vonal jelez egy határ Nyugat-Szahara felé. Átment már valaki ezen a határon? Mi van ott? Jól olvasom, hogy Marokkó-Algéria határon nincsenek szárazföldi átkelők, kapuk? Akkor csak dél felé Mauritánia?
Marokko es Nyugat Szahar nincsenek joban az olaj miatt de szerintem jarhato a hatar.
A szaggatott vonal arra utal hogy nincsen megegyezes a hatar vonalban.
Ott van Tenerife is. Az nyugis hely.
Előző
Nyugat-Szahara nem egy ország, hanem egy vitatott hovatartozású terület. Marokkó sajátjának tekinti, a terület nagyobb részét uralja is, de ezt senki nem ismeri el. A területek egy részét viszont a Polisario Front uralja akik háborúban állnak Marokkóval és nem mellesleg szélsőségesek. Na velük nem jó összefutni. Nincs semmiféle határellenőrzés odafelé, de ha a Polisario Front nyakon csíp valahol a marokkói pecsét az útleveledben azonnali tarkólövést ér. Tenerife nem tudom, hogy jön ide, az Spanyolország része. Semmi köze Nyugat-Szaharához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!