Utazom Egyiptomba, pár tanács?
olvastam hogy érdemes nőként gyűrűt húzni a gyűrűsujjra, miért?
Jó helyre megyek, 4csillagos szálloda, tényleg nagyon kell félni a gyomorrontástól, fagyitól?
(sharm el seik)
Gondolom a gyűrűt azért mondják, hogy az ottani pasik ne nézzenek szinglinek, de szerintem hülyeség.
A kajával valóban figyelni kell, csak főtt-sült kaját egyél, és kerülj mindent, ami csapvízzel érintkezhet.
Egyetlen ottani pasas sem az ujjadat fogja nézegetni...
:)
Kozuli szolgálat:
Egyiptom nagyon konzervatív ország, javasoljuk, hogy a szállodákat és strandokat kivéve nők és férfiak egyaránt kerüljék a vállat, kart combot, dekoltázst, hasat szabadon hagyó ruhadarabokat, a polgárpukkasztó feliratokat, a keresztény vagy muszlim értékekkel szemben álló mintákat (pl: rockzenekarok emblémáit, negatív hangulatú grafikáit, keresztény vagy muszlim jelképeket kigúnyoló pólókat.).
A nők esetében az óvatosság fokozottan javasolt a nőkkel szembeni szexuális zaklatások nagy száma miatt.
stb...
Amúgy nemrégen robbantottak fel ismét egy turistákkal teli buszt.
Kedves #7, kedved támadhat nyaralni ott, a cselekedeteidet is megad választod, csak egyet ne feledj! Ők is! És ekkor első dolguk lesz megfelelő helyre tenni téged, ha sokat okoskodsz. Nem kitoloncolnak, ezt vedd biztosra.
Kérdező! Ha jól akarod magad érezni (fizikailag és lelkileg) elsőként felkeresel egy patikát ott, és kérsz gyomorrontás elleni szert. Tudod, az ottani baktériumokat ők ismerik, az itteni szerek az itteni baktériumokat irtják. Az ottaniakat nem. Tehát gyomorrontás, hasmenés, hányás kiiktatható, leghatékonyabban helyi szerekkel. Tapasztalat.
Érdemes tudni, ahová megyünk, ismerni és betartani érdemes a helyi szokásokat. Ez az alapja és feltétele a barátságos fogadtatásnak, továbbá a helyi rossz fiúkat is a helyiek ismerik a legjobban (tudod, helyismeret). Ezért ha betartod a szokásokat, a normális helyieknek szimpatikus leszel és megvédenek az abnormális helyiektől. Ennél hatékonyabb módszert nem ismerek. Eddig mindig bejött, pedig voltam pár extrém helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!