Tunéziáról nyaralás szempontjából mit lehet tudni? Tapasztalat? Mire kell odafigyelni, vigyázni?
Csapvizet ne igyal es fogmosasnal se oblogess a folyo vizzel, hanem palackos vizzel, kulonben hasmenest okozhat. Nem azert mert annyira szennyezett, hisz a helyiek isszak es semmi bajuk, hanem a vizben levo bakteriumok/asvanyi anyagok mennyisegetol europai ember bele el van szokva.
Etteremben ha vizet rendelsz, csak ugy fogadd el, hogy ott helyben nyitjak ki elotted az uveget. Ha nyitott uveget hoz ki, ne fogadd el, mert elofordul, hogy csapvizzel toltik utan a palackot. Salatat ne egyel, mert a zoldseget is csapvizben mossak. Amugy nagyon vagany hely. Nekem tettszett.
Keszulj fel hogy a piacon ha csak ranezel valami portekara az elado eroszakoskodni fog, hogy vedd meg, es hiaba mondasz nemet, elkezd alkudozni.
En a nagy tomegben setaltam mikor egy arab ramszol rossz akcentussal: "szervusz vizibusz, utazik a kalauz" :D Azt mondja jo emberismero es messzirol lerott rolam hogy magyar vagyok... pedig egy afrikai baratommal voltam akivel angolul kommunikaltunk szoval el nem tudom kepzelni honnan vagta, hogy magyar vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!