Nálunk elmarad az idei Valentin nap, mert a férjem nővére jön hozzánk. Mi erről a véleményetek?
Pont pár napja kérdezte egy barátom, mit csinálunk valentin napon, hát mondom a kocsit viszem szervízbe.
Múlthéten kapott a feleségem virágot, a hétvégén majd maximum elmegyünk egy étterembe vagy sétálni valahová, de nem valentin nap miatt.
Most úgy őszintén, ténlyeg komolyan, mennyire lenne tragikus, ha mondjuk szombaton adnátok át egymásnak a csokit, meg elmennétek étterembe? Másnap úgyis vasárnap, lehet pihenni, akkor még egy romantikus döngetés is beleférhet este. Nem túlzás egy kicsit ez a hogy tudom átvészelni dráma? Egy gazdasági váltásgot vészelünk át, nem egy kedves rokon látogatását.
Mi minden nap szeretjük egymást.
A Valentin napon csak a kirakatszerelem működik.
Szerintem a férjed helyesen döntött: a testvéréről van szó, aki a szoros család része, nem hiszem hogy az idióta, műmájer Valentin nap fontosabb lehet egy családtagnál!
Gondolom sok száz kilométerre lakik tőletek, évente egyszer zaklat... (esetleg)
Szerintem te utálod azt a nőt, azért vergődsz itt ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!