Hogy telt a Valentin nap?
Figyelt kérdés
Mi jót csináltatok és mit sem?
Kort/nemet irjatok.
2017. febr. 15. 01:32
14/20 anonim válasza:
Úgy telt, ahogy a többi nap. Angoltanárom megkérdezte, hogy milyen nap van, erre mindenki; kedd. Szerintem ez így helyes, olyan mint a többi nap.
15/20 anonim válasza:
A barátom dobott
De lesz*rom
15/L
16/20 anonim válasza:
nem vagyok a híve a nagy Valentin nap mániának, mi az év összes többi napján ugyanúgy igyekszünk kedveskedni egymásnak, törődni egymással, de azért ünnepeltünk mi is.:) Nem csak mert ,,kell", hanem mert végre volt is egy kis időnk egymással foglalkozni, mert mindketten elég korán délután hazaértünk. Ő virággal állított haza, én meg vettem pezsit, csináltam sajt tálat szőlővel, aztán kicsit mindketten becsíptünk, és a többit el lehet képzelni, de jó befejezés volt.;)
17/20 anonim válasza:
Mi wellnesselni megyünk a hétvégén. Félig Valentinnap alkalmából,de inkább csak kell a kikapcsolódás,és ez a hétvége jó mindkettőnknek.. Egyébként pedig csokit vettünk,és azt tömtük két pofára, bár azt máskor is szoktunk..
Szóval semmi extra nem volt,és reményeim szerint ma is úgy fog szeretni,ahogyan tegnap, tegnapelőtt szeretett,szóval nem is fontos az a kedd.
18/20 anonim válasza:
36 éves vagyok. Nálunk az elsős kisfiam Valentin nap lázban ég. Bevásárolt az egész családnak a zsebpénzeből ajándekot. Még a macskának, a tesónak es a nagyszülőknek is. Kérte, hogy vigyük el őt étterembe. Furán nézhettek ránk a romantikázó párok, ahogy hárman bevonultunk (a kistesó nem jött) :) Mondjuk mi régebben is ünnepeltük a Valentin napot.
19/20 anonim válasza:
Utolsó, ez szerintem tök aranyos.:)
20/20 anonim válasza:
#18-as vagyok, szerintem is :) <3
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!