Fiúk ti melyiknek örülnétek jobban/lányok ti melyiket vennétek?
Figyelt kérdés
Félszives nyaklánc vagy félszives kulcstartó vagy horgonyos karkötő?2017. febr. 9. 21:23
3/9 anonim válasza:
Gondolom a barátodnak szeretnéd venni. Hát a fiúk nem igazán hordanak ékszert, szóval inkább a kulcstartóra adom a voksot.
4/9 anonim válasza:
Horgonyos karkötő ,mert ezt valószínüleg nem csak 1szer hordaná mint a szíves dolgokat.
5/9 anonim válasza:
Barátomnak semelyiket. A szíves bigyókon csak nevetünk, a horgonyos karkötő is elcsépelt plusz nem is tetszik neki.
De ha ez a 3 opció van akkor a karkötő a legjobb választás (szigorúan akkor ha visel/viselne ékszereket). A kulcstartó még okés, az nem annyira szembetűnő. A szívecskés nyakláncot kevés fiú fogadná őszinte mosollyal.
6/9 anonim válasza:
Úgy érted vennék-e ilyesmit a pasimnak? Dehogy vennék. Minek? Azért, hogy ne hordja? (nem azért, mert nem akarja, valszeg ha úgy érezné nekem fontos, hogy hordja, akkor hordaná, de sose járnék olyannal, aki ilyesmit hord)
7/9 anonim válasza:
Kulcstartó. Nem hiszem, hogy hordaná a nyakláncot vagy a karkötőt. Nem hord ékszereket. Mondjuk nekem sem tetszenek ezek.
A kulcstartó az még elmegy.
9/9 anonim válasza:
Egyiknek sem.
Nekem bőven elég, ha velem van a lány, nem kell nekem venni semmit. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!