Csak szerintem lett a valentin nap a szinglik értelmetlen hisztijének az "ünnepe"?
Nézd, van az a generáció, az a réteg, aki még csak tanulja az életet, nem nőtt fel. Ők azok, akik gyerekesen majmolják a felnőttes szokásokat, igyekeznek felnőni. Akiknek 12 évesen már legalább két komoly kapcsolatuk volt. Akik ilyenkor nagyonromantikusan szivecskésen megünneplik a Valentinnapot, és ezt mindenkinek boldogan hirdetik, posztolják.
Én amikor együtt vagyok a párommal egy számunkra emlékezetes helyen, nyaralás, wellnes, opera, vagy akármi, szoktunk magunkról képet készíteni. Egyrészt hogy képi emlék is maradjon az élményről, másrészt hogy az ismerőseink is örülhessenek a boldogságunknak. Valentinnapot az agyilag nem felnőttek wzt majmolják.
Ez a normális embert zavarja, és a barátaival mondjuk egy sör mellett szépen megbeszéli.
Eztbmajmolják az agyilag még éretlen, gyakori kérdésen rinyálók.
Szerintem nincsenek olyan sokan a nyafogók, de akik vannak azok szeretik hangoztatni a véleményüket.
Nekem egy barátnőm ilyen, igaz ő akkor is képes szingli önsajnálatba esni, ha egy szürke hétfőn meglát egy cuki párt a villamoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!