Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez jó ajándék lenne, vagy...

Ez jó ajándék lenne, vagy értelmetlen és felesleges?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék páromnak egy Sony Psp Slim 2003-at.37 éves szereti ezeket a hülye játékokat.Van ps3 (azt csak akkor használja ha késő este munka után haza ért vagy én már elaludtam), meg nem rég vett egy elég jó telefont ,arról szokott munkahelyén facebookozni, meg egyebeket netezni, meg játszani is. Lényeg hogy elég komoly telefon. Szereti az ilyen kütyüket és gondoltam a psp-vel jobban lehet játszani , ha esetleg be telik a pohár a munkahelyén és van ideje (elég stresszes a munkája) , vagy ha esetleg versenyre megyünk , mégse nézheti kb egész nap folyamatosan ahogy játszom. Viszont azt sem szeretném ha át esne a ló túloldalára és akkor is ezzel pötyögne ha nála vagyok és összebújhatunk pl. Valamint azt sem tudom, hogy ilyen komoly telefon mellett, meg ps3 mellett van -e ennek tényleges értelme? Nagyon nem vagyok otthon az ilyen elektronikus témákban. Srácok/ ak ért hozzá! Nektek mi a véleményetek?

Köszönöm!

22N/37F

2012. nov. 4. 22:56
 1/6 anonim válasza:
PSP slim 2003. Ejnye bejnye. Te nem szereted eléggé a kedves öregfiút! :)) Az egy hatezer éve elavult nulla cucc, a jelenlegi telefonja körket ver rá. Mint az apple telefonra, mint az androidra lehet nyomni egész komoly és szórakoztató játékprogikat, néha buszon én is agyon szoktam ilyennel vágni az időt, de nem vagyok játékfüggő egyébként, unalom ellen tényleg jó szórakozás. A lényeg, ha nagyon be akarsz nála vágódni, akkor PSP Vitát vegyél, az elég menő cucc. De azzal is számolj, hogy nem lehet rá netről letöltött játékokat illegálisan rárakni, tehát ugyanazt a játékokat megveheted súlyos ezrekért még hozzá. Mobilra meg lehet ingyen is akár letölteni sok játékot, vagy legalábbis pár ezerért. Nem nagy ügy. Elég jól el lehet tehát egy full egytrás telefonnal játszani, úgy ,hogy jól jöjjön ki az ember pénzügyileg. Ezt mérlegeld. De a PSP-slim ötletet felejstd el, egy elavult régi hulladék termék ma már.
2012. nov. 5. 03:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha csak időnként használná jó az,de 2004-es Slim legyen akkor már,erre ingyen lehet tölteni netről annyi játékot amennyit szeretne.
2012. nov. 5. 21:03
 3/6 anonim válasza:
Előző! Ezt hogy érted? Úgy tudom, a PSP Fat óta amik kijöttek száriák ,azokat nem is lehet nagyon dawngradelni. Meg eleve csak a dawngradeltekre lehet letöltött gameket tolni.
2012. nov. 5. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2004-es psp van(már egy ideje nem használom),de elviszed olyanhoz aki ezzel foglalkozik és 5000ft-ért csinál vele valamit(nem tudom a szakzsargont)és utána a memória kártyára tudsz tenni játékokat ingyen.

Én úgy tudom,hogy a 3000-essel már nem lehetett megcsinálni(de lehet,hogy tévedek).

2012. nov. 6. 00:13
 5/6 anonim válasza:
Jaja, valahogy úgy , igen igen, egy ideig én is gondolkodtam,hogy vegyek e ilyen kütyüt vagy ne, de aztán az okosteló mellett döntöttem, és vao! ma indult el a 2012 es Need for speed most wanted rata, HTC sensationom van egyébként, bitang jól lehet vele szórakozni, és még sok minden másra is jó, a lényeg a PSP elég egysíkú cucc, szinte csak játékra jó, és arra is már elég elavulófélben van. Persze ez a PSP vitára nem vonatkozik. EZért is ajánlottam. Egyébként DAwngradelésnek hívják ezt a módszert, amivel beállítja az a valaki. De vigyázni kell ,állítólag vannak szélhámosok is. Ha nem tudod dawngradeltetni, akkor szart se ér az egész cucc, az úgy elég ostobaság,hogy 5- 6 ezerért egy hamar unható játékszoftwer bele.
2012. nov. 6. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én profihoz vittem(akinek boltja is van),de ha mégis emellett döntenél vegyél neki hozzá egy memóriakártyát is,és rakd rá pl.a God of War-t meg a Gta-t azzal jó ideig el lesz :)
2012. nov. 6. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!