Félek egy kapcsolattól. Mit tegyek?
Inni persze nem félsz, mi? Aztán csodálkozol, hogy egy igénytelen prolip***a leszel. Egy nőnek legyen tartása! Tehát:
1. Pia abbahagy, elfelejt.
2. Sráchoz odamegy, ellentmondást nem tűrően közli a következőt: "Szombaton ráérek. Elvihetsz valahová." Nem dadogni-rebegni, nem félrenézni, nem toporogni.
Nő legyél, ne buta kis liba. Ha nem megy, akkor buta kis liba maradsz. Sokan azok, nincs azzal baj, csak úgy rendes férfi nem fog rád nézni soha életedben.
Szia :)
Az alkohollal kapcsolatba csak azt jegyezném meg, hogy nekem is volt ilyen időm, csak hála istennek a legjobb barátnőm segített átvészelni ezt az időszakot, ezt tanácsolom neked is.
Nekem is hasonló esetem volt.. de én nem ennyire féltem vagy hogy mondjam.. szerintem, szedd össze magad és mond meg a szemébe. Azt is hogy picit félsz. Mindent amit érzel. Mert ezellen ha nem teszelellene rosszabra fordulhatnak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!