Designer csokornak vagy kávéfözönek (plusz egy szál rózsának) örülne jobban a barátnöm Valentin napra?
Mindig nézegeti ezeket a 15-20 ezres csokrokat az instán. Nem mondja de örülne neki ha ilyet kapna. Viszont nagy kávézós, célozgat rá hogy örülne egy kapszulás kávéfözönek. Sokéves kapcsolat.
Sajnos kiszámithatatlan, néha utólag leszólja a rózsákat mert úgyis elhervad, inkább cserepesnek örülne. Aztán amikor cserepest kapott (nagy orchidea) akkor 3 nap múlva bögve a fejemhez vágta hogy cserepes virágot az öregasszonyok kapnak. Amikor ékszert kapott, akkor meg a virágért sírt. Mindent nem tudok venni, nem vagyok milliomos.
Ezért vagyok tanácstalan. Nem akarok kidobni 15-20 ezret egy doboz rózsára hogy aztán 3 nap múlva kidobja és ne örüljön neki. Akkor inkább valami hasznos.
Mit gondoltok?
Hogy ő minek örülne,azt nem tudom objektíven megítélni,de magamból kiindulva tudok véleményt mondani.Mindkettő nagyon jó és szép ötlet,látszik,hogy figyelsz a barátnődre,jó fej vagy:)
Nem tudom,milyen a designer csokor,de én a barátomtól szintén hatalmas ( értsd úgy : tényleg hatalmas ) csokor rózsát kaptam ( küldök linkeket ).Olyan volt,mintha egy kis mini rózsakertet ölelgetnék.
Na,ennek baromira örültem.( én Pinterest-en pörögtem látványosan előtte,onnan vehette le,hogy nekem ez mennyire tetszik,de sosem kérdezett rá,csak szerintem a szeme sarkából figyelt és elraktározta a kis agyába ) Ez azért más,mint egy szál virág,vagy egy kávéfőző.Akkora feeling-je van ( ha valóban szép és naaaaaaaaaagy az a csokor),hogy ezt csak az értheti meg,akinek nunija van.És nem occsó,az fix.
Viszont.
Én a csokromat nem alkalomra kaptam,hanem CSAK ÚGY.És így sokkal hatásosabb volt,még őszintébb,még tisztább,még szebb,spontánabb.
Szóval, én lehet,hogy Valentin-napra a kávéfőző+1 szál virágot lőném be, de mindenképpen meghagynám a hatalmas csokor rózsát egy olyan alkalomra,amikor nem számít rá.
Ilyenkor egy nő sokkal jobban értékeli a virágot szerintem. Ha most nem is,de a listára írd fel a csokor rózsát,mert nagyon jó érzés ilyet kapni,fogni,szagolgatni,gyönyörködni benne és tudni azt,hogy ennyire szeretnének nekünk örömet okozni.
De mondom, a kávéfőző is nagyon figyelmes gesztus,olvasván a részleteket.
Jó,hogy nem nekem kell döntenem :)
28/L
'néha utólag leszólja a rózsákat mert úgyis elhervad, inkább cserepesnek örülne. Aztán amikor cserepest kapott (nagy orchidea) akkor 3 nap múlva bögve a fejemhez vágta hogy cserepes virágot az öregasszonyok kapnak. Amikor ékszert kapott, akkor meg a virágért sírt. '
Na nalam itt lenne vege mindenfele ajandekozasnak... Hisztis liba, soha semmi nem jo neki, nagyjabol arrol van szo, hogy jo dolgaban mar nem tudja miert nyafogjon.
Ahogy elolvastam, az volt az első gondolatom, hogy ez a csaj nem érdemel meg egy odafigyelő pasit. Se a vágott virág nem jó, se a cserepes?
Talán elmondhatnád neki, hogy nem vagy milliomos és nem tudod követni a hangulatváltozásait.
Szerintem a kávéfőző jó gondolat, mert az sokáig megmarad, esetleg pár szál virággal kísérve, vagy egy szép bögrével ha még nincs neki.
szerintem a kávéfőző.
nem olyan menő,hogy dicsekedni tudjon a követők előtt az instagramján, de viszont évekig rád gondol majd, amikor használja.
ráadásul elég szélsőséges virágok terén a barátnőd. 15-20K meg egy doboz rózsára nagyon sok szerintem.
Kávéfőző egy szál rózsával.
Aztán jövőre lehet designer csokor is.
De azok alapján amit írtál, jobb egy hasznos és maradandó ajándék kiegészítve egy kis romantikával.
Szerintem ez túlzás Valentin napra. Egy szál virág valami szép idézettel és mozi vagy vacsora valahol.
Sajnos ez a nap is a pénzről szól a kereskedőknek, és behülyítenek vele mindenkit, hogy költsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!