Mit adjak a barátomnak Valentin napra?
Szerintem meg semmit, a Valentin-nap csak MARKETINGFOGÁS a kereskedőknek!
Akik szeretik egymást, azoknak nincs szüksége erre a barom amerikai szokásra. Nemcsak ezen az egy napon kéne szeretni egymást.
Egyébként is BÁLINT nap van február 14-én.
Süss neki valamit és kész.
Ha nem feltétlenül kötelező egy amcsi "kultúrából" érkezett "ünnepen" , amcsi szokás szerint
mindent "tárgyiasítani" , csak "anyagiakban" kifejezni , akkor magadat és az őszinte szeretetedet.
Egy közös programot, aminek kizárólag ti vagytok a szereplői és amire --mondjuk-- egy év múlva is visszaemlékszik. Sokkal többet ér a lelkével való törődés, a lazítás és a jókedv. Ha EGYÜTT , előre terveztek meg pl. egy aznapi programot , attól még meglepetéssé lehet azt varázsolni, valami egyszerű , de egyedi figyelmességel , ami csak neki és kizárólag neki szól. Lehet , maradinak
tartasz ezzel az ötletemmel együtt, de ha a pasiktól is kérnél/kapnál ugyanerre a kérdésre választ ,
hát lehet , kicsit meglepődnél ! Szerintem írd ki ezt a kérdést újra , és tedd hozzá , hogy
férfiak véleményét várod , ők mit szeretnének/várnának el.
Üdv, szép (ünnep)napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!